Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Tips en tricks voor de waterpijp

Voor de beginnelingen is een waterpijp helemaal het einde, maar zodra je een waterpijp een aantal keren hebt gebruikt is het niet zo bijzonder meer. In dit artikel vindt je een aantal leuke tips en tricks om je ervaring met de waterpijp naar een nieuw level te brengen.

De eerste tip die ik voor je heb is; “experimenteer met je waterpijp”. Hiermee bedoel ik dat je geen standaard spullen moet gebruiken. Gebruik juist een andere ingrediënten of onderdelen in je waterpijp. Hierdoor verandert je hele ervaring met je waterpijp. Een goed voorbeeld hiervan is het gebruik van een ander mondstukje. Mondstukjes zitten meestal standaard inbegrepen bij de waterpijp, maar er zijn talloze verschillende mondstukjes. Gebruik bijvoorbeeld een ice hose tip, dit mondstukje zorgt ervoor dat de rook nog meer gekoeld wordt.

Het effect van snel rook afkoelen kan ook op een andere manier. Namelijk met behulp van ijsklontjes. Door ijsklontjes toe te voegen aan de vaas, wordt de rook nog sneller afgekoeld. Deze koude rook geeft een unieke ervaring, en werkt uitstekend op de warme zomerdagen als een goede afkoelingstechniek.

Gebruik eens een andere slang in plaats van ander tabak. Zoals iedereen weet zijn er verschillende smaken fruittabak, maar wat niet iedereen weet is dat er verschillende smaken shisha slangen zijn. Als je vaak eenzelfde smaak gebruikt, zal de smaak vast komen te zitten in de slang, daarom zijn deze speciale smaakslangen ontworpen.

Gebruik eens een andere vloeistof. De meeste mensen gebruik simpelweg water, maar wist je dat je ook andere vloeistoffen prima kan gebruiken in je waterpijp. Zoals hierboven verteld kan je ook ijsklonten gebruiken, maar het gebruik van bijvoorbeeld cola of icetea is ook leuk om een keer uit te proberen. Deze vloeistoffen geven een lichte smaak af aan de rook, waardoor je dit terug proeft. Een echte aanrader is het gebruiken van melk in je waterpijp. Het effect dat melk heeft op de rook is dat het dikker wordt. Hierdoor kan je meer rook inhaleren en dit is een unieke ervaring.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://premium-hookahs.nl/