Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Een betaalbare thuiswerk computer kopen

Een betaalbare thuiswerk computer kopen

Steeds meer mensen kiezen voor het werken vanuit huis en hier hoort natuurlijk ook een betaalbare, maar toch ook praktische computer bij. Vaak krijg je het grootste deel hiervoor vergoed van de werkgever, maar niet altijd alles. Het is daarom goed om na te vragen wat het precieze budget is wat de werkgever er voor wil betalen. Dan weet je namelijk ook precies wat je eventueel zelf nog bij moet leggen. Het is wel verstandig om te investeren in een computer met goede prestaties en een lange levensduur. Hierdoor bespaar je op de lange termijn veel tijd en laat je jouw werkgever ook zien dat thuiswerken een duurzame optie is.

Acer computers kopen en vergelijken

Acer is een merk wat betaalbare computers heeft die je zou kunnen beschouwen als de prima thuiswerk computer. Ze beschikken namelijk vaak over een Intel Core I5 of I7 waarmee je dus prima meerdere toepassingen kunt draaien. Het enige nadeel is dat deze processoren niet geschikt zijn voor het bewerken van foto’s of het spelen van games. Hier raden wij toch echt een AMD processor voor aan! Een aanrader voor bedrijven is de Acer micro tower desktop PC. Deze pc beschikt namelijk over zo’n i5 processor waarmee je meerdere programma’s naast elkaar kunt draaien. Vaak heb je namelijk een administratie programma draaien, maar ook weer ander programma voor bestellingen. Als je klaar bent met werken kun je op deze computer ook lekker films en series bingen. Daarnaast is hij voor de standaard games ook wel te gebruiken, maar niet voor de zware games zoals een Call of Duty of Minecraft.

Waarom kiezen voor een MSI PC ?

MSI is een specialist in het ontwikkelen van betaalbare computers. Een goed voorbeeld hiervan is MSI cubi 5 computer kopen. Voor mensen die administratieve taken vanuit huis doen is dit een prima computer door de Core i3 processor die erin zit. Daarnaast zit er zowel een HDMI alsmede een VGA poort op waardoor je dus ook meerdere schermen kunt openen. Als je iets wil opzoeken in het ene systeem en terug wil mailen op het andere scherm dan gaat dat een stuk sneller. Ook is het handig om zo overzicht te houden over je werkzaamheden.

Enkele tips voor het kopen van een computer

Probeer bij het kopen van een computer niet alleen op de prijs te letten. Afhankelijk van het budget wat je hebt kun je een keuze maken. Echter is het verschil in de middenklasse groot en voor een paar tientjes meer heb je al snel een betere PC. Het is in dat geval dan ook wellicht verstandiger om even wat langer door te sparen. Zo kun je uiteindelijk op de lange termijn profiteren van de tijd die je overhoud. En vrije tijd is schaars aangezien we bijna allemaal veel uren moeten werken of over werken.