Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Minder tijd kwijt aan klantcontacten met klantenservice software

Contacten met klanten spelen zich steeds vaker online af. De klant mailt of stuurt een bericht naar de online chat bij vragen of klachten. Maar ook belcontacten worden online geregistreerd. Op die manier kunt u achteraf snel terugzien hoe een kwestie met een klant is afgehandeld. Dat wil zeggen: als u gebruik maakt van efficiënte klantenservice software. Die zorgt ervoor dat u berichtenverkeer en contacten met klanten snel kunt terugvinden. Het is dus niet zo vreemd dat steeds meer bedrijven gebruik maken van een ticketsysteem voor de klantenservice. Elk nieuw bericht krijgt met deze software een uniek nummer en vervolgberichten worden hier vervolgens op basis van dit unieke nummer aan gekoppeld.

Welke software kiest u voor uw klantenservice?

Er zijn verschillende bedrijven die klantenservice software aanbieden. Maar wilt u de beste software voor uw klantenservice, dan kiest u voor Omnidesk. Deze software heeft al vele tevreden gebruikers heel wat werk uit handen genomen. Dankzij het handige ticketsysteem voor de klantenservice handelt u berichten voortaan veel vlotter af. Zeker als u eigenaar bent van een groot bedrijf, zult u dagelijks veel binnenkomende berichten ontvangen. Dee dient u allemaal zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden. Ook moet er een prioritering aan worden gegeven. De software kan u daarbij behulpzaam zijn.

Ga voor de hoogste klantbeoordeling voor uw bedrijf

Iedere ondernemer, groot of klein, wil graag goed beoordeeld worden. Of dat nu op Trustpilot is, of in de plaatselijke krant. Dat bereikt u door goed om te gaan met vragen en klachten van uw klanten. Kies daarom voor een beproefd ticketsysteem voor uw klantenservice. De klantenservice software van Omnidesk is van allerlei gemakkelijke opties voorzien. Die helpen u bij het snel afhandelen van klantcontacten. Met de informatie uit de software kunt u bovendien aanpassingen doen in uw productie of klantbenadering om het aantal vragen en klachten te laten verminderen. Op de website vindt u meer informatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ervaar het zelf.