Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Uren bijhouden met een time tracking app

Sinds de corona-crisis werken veel meer mensen thuis. Het is niet alleen een uitkomst gebleken in een pandemie maar er hangen nog veel meer voordelen aan. Zo is er minder woon-, werk verkeer waardoor er minder co2 uitstoot is. Ook kunnen kantoren zo meer mensen inzetten ook al hebben ze een kleinere ruimte. Niet iedereen hoeft namelijk altijd aanwezig te zijn. Een klein probleem waar je hierbij wel tegenaan loopt is de administratie. Hoe weet je nu hoeveel werknemers hoeveel uur hebben gewerkt? Dit kun je makkelijk bijhouden door gebruik te maken van een time tracking app.

 

Wat doet een time tracker app?

Een time tracker app houdt de uren bij die iedere werknemer gewerkt heeft. De werknemer kan zijn begintijd invullen en automatisch beginnen met het tellen van de tijd die hij of zij heeft gewerkt. Het werkt eigenlijk als een soort stopwatch die je tijdens het werken kunt gebruiken en ook meteen de tijden opslaat. Je hoeft hierbij dus niet zelf de tijd in de gaten te houden of je uren op te schrijven. Laten we eerlijk zijn, dit vergeten we allemaal namelijk weleens. Bij een time tracker app kun je niet alleen je uren bij laten houden. Je kunt ook ingeven welke uren je aan welk project of welke klant hebt besteed. Zo is er een goed overzicht van hoeveel tijd je aan iets besteed.

 

Waarom een time tracking app?

Een time tracker app is een heel gemak. In plaats van uren zelf bijhouden en opschrijven in excel is dit een automatisch systeem. Je kunt via de app de uren makkelijk delen met je baas of andere werknemers. Zo heb je ook alle nodige gegevens bij elkaar. Het is zo voor de werkgever makkelijker te zien wie waaraan heeft gewerkt, waar te veel tijd aan wordt besteed en waar nog wat extra tijd nodig is.

 

https://keeping.nl/time-tracker