Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

De randapparatuur voor je computer

Als je denkt aan randapparatuur die je gebruikt voor je computer kun je aan een hoop verschillende soorten hardware denken. De meest voorkomende randapparatuur waar je eigenlijk niet zonder kan is nog steeds de muis en het toetsenbord. Bij de laptop is dit vaak wat minder voorkomend, omdat het al ingebouwd zit in de laptop zelf. Een andere veel voorkomend randapparaat en voor veel studenten ook een belangrijk iets is de printer. Een printer is ook een voorbeeld van een randapparaat. Ideaal voor de studenten die regelmatig een scriptie moeten printen of iets anders.

Printers zijn ook nog voldoende terug te vinden bij bedrijven en andere instanties. Dit komt omdat het nog steeds de beste manier is om tekst op papier te krijgen. Het kan natuurlijk ook met de hand geschreven worden, maar dit is vaak langdradig werk en daar heeft niemand tijd voor. Er zijn ook bedrijven die zich specialiseren in het printen van dingen.

Deze bedrijven hebben natuurlijk niet een standaard continuous inkjet printer staan, maar een printer die speciaal gericht is op wat ze doen. Denk bijvoorbeeld aan een printer die op kabels kan printen. Een kabel printer zul je zelf niet zo heel snel tegen komen, maar bij de grote bedrijven is dit wel veel in gebruik. Het is natuurlijk afhankelijk of het bedrijf in is gespecialiseerd, want als dat niet het geval is dan zul je het ook niet zo snel tegenkomen.

Zo zijn er nog een hoop andere verschillende soorten printers die gebruikt worden door bedrijven om van alles te kunnen printen op verschillende soorten materialen. De keuze is ontzettend groot als het aankomt op de verschillende manieren om iets te kunnen printen. Een gewone printer kan een hoop, maar op bepaalde dingen printen is natuurlijk niet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kabel die niet beprint kan worden

 

Bezoek de link en verkrijg meer info : http://www.kba-metronic.com