Hostingplaneet
Image default
Beauty en verzorging

Wij staan tot je dienst

Bij de fijne schoonheidsspecialiste in Nijmegen kun je voor een heleboel behandelingen terecht. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor wimperextensions. Hierbij worden er haartjes aan je wimperrand toegevoegd waardoor het lijkt alsof je eigen wimpers voller of langer zijn. Er is hierbij keuze uit verschillende lengtes die je vooraf afspreekt. De kleine haartjes worden met een soort lijm aangebracht, dit is niet schadelijk voor je wimpers of ogen. Wel is het belangrijk dat je gezicht de eerste 24 uur na de behandeling niet nat wordt. Anders kan het namelijk zo zijn dat de lijm loslaat en dat is ontzettend zonde van je geld.

Alle informatie die je nodig hebt

Wanneer je je wimpers laat opvullen bij de schoonheidsspecialiste in Nijmegen zul je alle informatie daar krijgen. Er wordt bijvoorbeeld verwacht dat je elke twee weken terug komt om het weer bij te laten werken. Dit komt doordat je eigen wimpers vanzelf uitvallen en groeien. Om het mooi te blijven houden is het dus nodig om regelmatig terug te komen. Bij ons kun je een strippenkaart aanschaffen waardoor je steeds goedkoper uit bent voor een afspraak en ook nog eens kan sparen voor leuke extra’s. Het is aan te raden om voorzichtig om te gaan met je wimpers. Wrijf niet hard in je ogen, hierdoor zullen de wimpers beschadigen en dit kan zorgen voor kale plekken.

Geen wimperextensions meer

Dankzij de wimperextensions hoef je nooit meer vroeg je bed uit om je make-up te gaan doen. Je wimpers zullen er al prachtig uit zien waardoor mascara niet meer nodig is. Mocht je toch nog mascara willen gebruiken dan kan dat, maar zorg wel dat deze gemakkelijk te verwijderen is. Opstaan met een frisse uitstraling door je ogen is toch heerlijk? Onze schoonheidsspecialiste in Nijmegen kan het voor je regelen! Wanneer je klaar bent met je extensions kunnen wij ze ook weer voor je verwijderen. We brengen dan een crème aan die er voor zorgt dat de lijm zacht wordt. Hierdoor kunnen de wimperextensions gemakkelijk verwijderd worden.