Hostingplaneet
Image default
Beauty en verzorging

Een tatoeage, het begint met een leuk idee.

Het was een te gekke vakantie met je vrienden naar een jongerenresort op een prachtig feesteiland. De laatste avond was aangebroken, dus besloot je om met zijn allen nog één keer goed te gaan stappen in barstreet. De biertjes gaan er goed in en jullie worden goed melig. Opeens roept je beste vriend dat het leuk is om met de gehele vriendengroep een tatoeage te zetten ter aandenken van de geweldige vakantie. Iedereen mag een tekening maken op een bierviltje en deze op de stapel leggen. Zodra iedereen de tekening af had moest iedereen één viltje van de stapel afpakken en dat werd de tatoeage die je moest laten zetten op je arm. Het moment was daar, je draaide het viltje om en wat stond er op.. een pruim. Om niemand teleur te stellen heb je deze tatoeage wel laten zetten op je arm.

Bij thuiskomst in Nederland had je direct spijt gekregen en kon je geen moment wachten om de tatoeage te verwijderen. De tatoeage verwijderen had misschien wel het gevolg dat je vrienden boos of teleurgesteld zouden worden, dat je niet meer mee deed met de rest. Het verwijderen van een tatoeage kun je doen door deze weg te laseren. Dit is een korte behandeling van 20 minuten maar voor een optimaal resultaat wordt er wel aangeraden om 6 tot 10 behandelingen te nemen. Medisch cosmetische klinieken kunnen zo’n tatoeage weglaseren.

Ter voorbereiding vindt er een consult plaats met een behandelaar waarbij een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld op basis van de grootte van de tatoeage, de kleuren die gebruikt zijn en je huidskleur. Op deze manier kan het beste resultaat behaald worden.

Voor en na de behandeling is het advies om minimaal 4 tot 6 weken contact met het zonlicht te vermijden.

Door het weglaseren van de tatoeage worden er kleine lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes nemen het licht op en de laserenergie breekt de kapsels die de tatoeage bezitten open. Met als gevolg het uiteen vallen van de piepkleine deeltjes. Deze piepkleine deeltjes worden door het lichaam aangevallen en opgeruimd, met als resultaat weer een huid zonder tatoeage.

Een tatoeage is meestal voor altijd aanwezig op je lichaam, maar de technologie van tegenwoordig maakt het mogelijk om deze ook weer te kunnen verwijderen. Denk wel altijd goed na wat voor tatoeage je wilt nemen.

Bezoek de link en verkrijg meer info : http://www.clinic63.nl/