Hostingplaneet
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en blijven wonen

Onlangs hebben we besloten om ons huis te verkopen. We zijn nu wat ouder en willen meer leuke dingen gaan doen. We hoorden van vrienden die ging pas hun huis verkopen en terughuren. Dit leek ons wel wat want hierdoor hadden we meer geld over om leuke dingen te doen. Toch vinden we het wel fijn om in dit huis te blijven wonen want het is toch een soort van ons plekje aangezien we hier al 9 jaar wonen. De meeste kinderen zijn het huis uit maar de jongste woont nog thuis. Hem willen we ook niet uit zijn vertrouwde omgeving weg halen en daarom hebben we ook gekozen om te verkopen en terughuren.

Het juiste bedrijf

We gingen dus op zoek naar een bedrijf aan wie we een huis verkopen en terughuren. We wouden wel een bedrijf die ons vertrouwen had. Daarom voerde we in op Google: huis verkopen en terughuren. We kregen verschillende websites te zien maar op een gegeven moment zagen we de website van thuisborg. We hadden hier een goed gevoel bij en besloten hier een afspraak te maken. We vulde eerst het contactformulier in op de website en vervolgens maakte we een afspraak.

Thuisborg

We gingen naar de afspraak toe toch wel een beetje gespannen want we wisten wel wat het allemaal was maar echt de fijne dingetjes wisten we er nog niet echt van. Het was een aardige vent waar we de afspraak mee hadden. Hij legde alles piekfijn uit zodat we echt wisten wat we gingen doen. De afspraak was ten einde en we gingen naar huis. We hadden nog om wat bedenktijd gevraagd want het is natuurlijk niet zo maar wat. Na een week hadden we de knoop door gehakt en besloten we het te doen. Ik ben blij dat we deze keuze hebben gemaakt want we kunnen nu veel meer leuke dingen doen.

Bezoek de link en verkrijg meer info :