Hostingplaneet
Image default
Woning en Tuin

4 tips bij het kiezen van je nieuwe marmeren salontafel

Marmeren salontafels zijn vanuit een praktisch en esthetisch vlak de beste keuze die je op dit moment kunt maken. Ze zien er fantastisch uit, maar hebben ook nog eens een lange levensduur en zijn gemakkelijk in het onderhoud. Alleen, hoe vind je nou die ideale marmeren salontafel? Wij zetten onze 4 beste tips voor je op een rijtje.

 

Tip 1: Bepaal de plaats van de tafel

Hoewel deze tip klinkt als een enorme open deur, is dit een proces dat veel kopers overslaan of niet nauwkeurig doen. Ze bedenken globaal een nieuwe plek en kopen zonder na te denken hun nieuwe marmeren salontafel. Erg zonde, want de kans dat het mis gaat is dan zeker aanwezig. Daarom raden wij je aan dit wél heel secuur te doen. Bepaal precies waar je je tafel wilt hebben en meet vervolgens op hoeveel ruimte hiervoor is. Alleen zo kun je later in het proces de ideale marmeren salontafel gaan vinden.

 

Tip 2: Kies een vorm en afmeting

Nu je weet waar de salontafel precies kan komen, kun je bepalen welke vorm en afmeting de nieuwe tafel moet gaan krijgen. Hiervoor beginnen we met de vorm. Je hebt dan keuze uit een ronde, vierkante of rechthoekige tafel. Welke je kiest, is vooral afhankelijk van de plaats van de tafel en hoeveel ruimte er is. Als dit niet van belang is, kun je je eigen smaak de doorslag laten geven. Vervolgens kun je aan de vorm van de tafel bepalen hoe groot het tafelblad moet zijn.

 

Tip 3: Kies een sprekende kleur

Net als met de vorm en de afmetingen, heb je ook qua kleur meerdere keuzes. Een marmeren salontafel kun je uitzoeken in een crèmekleur, in het zwart of in het grijs grijs. Je kiest de kleur puur op basis van je eigen smaak en de rest van je interieur, al passen deze (als het goed is) al bij elkaar.

 

Tip 4: Bestel je salontafel bij IndoMarmer

IndoMarmer is een online aanbieder met het grootste assortiment marmeren salontafels. Dat jouw ideale salontafel erbij zit, is dus vrijwel gegarandeerd. Dat is niet alles, want alle producten worden ook nog eens tegen de laagst mogelijke prijs aangeboden. In combinatie met de gratis verzending en 14 dagen bedenktijd is dit voor iedere koper de ideale deal.