Hostingplaneet
Image default
Woning en Tuin

Hippe vloerlampen bestel je natuurlijk bij ledonline.nl

Ledonline.nl is een betrouwbare webshop op het gebied van led. Je kunt er terecht voor de meest uiteenlopende soorten lampen: systeemplafond verlichting, muurlampen en buiten exemplaren. Het gaat om kwaliteitsarmaturen die bijvoorbeeld dienst kunnen doen als winkel, showroom en horeca verlichting. Iedere lamp is scherp geprijsd.

Kijkend naar de categorie vloerlampen op ledonline.nl dan valt het merk ETH op. We geven een toelichting. De afkorting staat trouwens voor Expo Trading Holland. Deze Nederlandse firma geldt al een kleine 40 jaar als toonaangevende, internationaal opererende producent en groothandel in de lichtbranche.

Een eerste voorbeeld van een ETH vloerlamp die ledonline.nl verkoopt, is de Glamm 05-VL8370-3036. De zwarte lamp is 176 cm hoog. In de behuizing met een diameter van 30 cm is een E27 fitting verwerkt. Afhankelijk van de lichtbron die je erin plaatst, is de lamp optioneel te dimmen. De Glamm is gemaakt van metaal en glas en heeft een moderne look. Hij is alleen geschikt voor binnen gebruik. Je krijgt 2 jaar garantie op deze staande lamp.

Een tweede sta-lamp waar we even bij stil staan – ook van ETH – heet John en heeft als artikelnummer 05-VL8352-30 meegekregen. John heeft een hoogtemaat van 149 cm. Net als de Glamm is dit een eigentijds vormgegeven vloerlamp van een frisse metaal-glas combi. In de E27 fitting kun je zowel een reguliere als een dimbare lichtbron plaatsen. Het dimmen gebeurt dan via de externe schakelaar. Ledonline.nl geeft op de zwarte John 2 jaar garantie.

Voor alle ledlampen die ledonline.nl verkoopt, geldt het volgende:

  • vanaf een aankoopbedrag van € 50,00 worden geen verzendkosten gerekend;
  • iedere bestelling die voor 16.00 uur is geplaatst, wordt dezelfde dag verwerkt en verzonden;
  • de garantieperiode varieert van 2 tot 5 jaar;
  • binnen 14 dagen mag ieder product kosteloos en zonder opgaaf van reden geruild worden.

Ben jij zelf ondernemer en wil je zaken doen met ledonline.nl? Je kunt gebruikmaken van de zakelijke korting, ook wel staffel- of kwantumkorting genoemd. Hoe meer lampen je afneemt hoe hoger het kortingsbedrag is!

https://ledonline.nl/