Hostingplaneet
Image default
Aanbiedingen

Met de voetbaldoelen van SKOR ben jij klaar voor elke wedstrijd!

Geen voetbalspel is compleet zonder een bal, spelers en een voetbaldoel. Het vinden van een juiste voetbaldoel kan nog wel eens een uitdagende taak zijn. Wil jij een voetbaldoel aanschaffen? Bij SKOR heb je een ruime keuze aan voetbaldoelen. Deze gespecialiseerde zaak levert al jaren de doelen voor Eredivisie Clubs als Ajax, Feyenoord en PSV. SKOR heeft een geschikt doel voor iedere club! In deze blog lees je alles over voetbaldoelen.  

Verschillende voetbaldoelen bij SKOR

SKOR produceert de voetbaldoelen in haar eigen fabriek, hierdoor is jouw voetbaldoel gemaakt van hoge kwaliteit en heb je een kortere levertijd! Bij SKOR vind je veel verschillende voetbaldoelen in diverse formaten. Denk hierbij aan:

  • Vaste doelen: het woord zegt het al. Vaste doelen zijn doelen die niet worden verplaatst. Deze worden meestal gebruikt bij wedstrijden. De vaste doelen zijn te onderscheiden in kooi voetbaldoelen en p-voetbaldoelen. 

  • Verplaatsbare doelen: deze doelen zijn te verplaatsen. De verplaatsbare doelen zijn erg geschikt voor de jeugd. Een bekende model is het kruiwagenmodel, hierbij zitten er wieltjes aan één kant van het doel en een draagbeugel aan de andere kant. Hierdoor kan het doel eenvoudig worden verplaatst. 

Je kan ook de afmetingen van de doelen kiezen bij SKOR, zo heb je kleine doelen voor de jeugd of voor behendigheidsoefeningen, en de grote doelen voor volwassenen. 

Bij SKOR worden de voetbaldoelen geleverd met bijpassende netbevestiging, netborging, grondpotten en spanpalen. Op deze manier kan je het doel direct en eenvoudig  plaatsen!

Het assortiment bij SKOR

Wil jij een voetbaldoel aanschaffen? Dan is het misschien ook handig om een voetbalnet erbij te halen. Of misschien wil je wel een nieuwe voetbal of trainingsmaterialen? Op SKOR.nl kan je al deze artikelen vinden. SKOR biedt vele verschillende artikelen aan op het gebied van doel sporten. Neem snel een kijkje op de website voor het gehele assortiment. 

Heb je een vraag?

Heb jij een vraag of wil je meer informatie over het aanschaffen van een voetbaldoel? Dan staan de specialisten van SKOR klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zij helpen je graag bij het vinden van een geschikte voetbaldoel die voldoet aan jouw wensen. 

https://skor.nl/