Hostingplaneet
Image default
Woning en Tuin

Een wasmachine kast maken voor thuis

Een wasmachine kast maken is een efficiënte manier om met de beschikbare ruimte in je huis om te gaan. Wasmachines nemen veel ruimte in beslag, en door een aparte kast te maken waarin je de machine plaatst, heb je meer ruimte in de rest van je wasruimte. In dit artikel leggen we uit hoe je gemakkelijk zelf een wasmachine kast maakt!

Stap voor stap een wasmachine kast maken doe je zo!

Wasmachine kast maken: first things first, je hebt natuurlijk een wasmachine nodig. Als je die al hebt, prima! Zo niet, dan is dit misschien wel een goed moment om er een aan te schaffen. Wasmachines zijn er in allerlei soorten en maten, dus neem de tijd om de juiste keuze te maken.

Instructies:

– Wasmachine kast maken: neem een ​​meetlint en meet de afmetingen van je wasmachine. Als je een standaard wasmachine hebt, zijn de afmetingen ongeveer 60x60x85 cm. Gebruik deze maten om te beslissen hoe groot je kast moet zijn.

– Wasmachine kast maken: bepaal waar je de kast wilt plaatsen. Je wilt natuurlijk dat de kast dicht bij de wasmachine staat, maar het is ook belangrijk om te overwegen hoeveel ruimte je in de rest van je wasruimte hebt. Wanneer je een plek hebt gekozen, meet dan opnieuw met het meetlint om er zeker van te zijn dat de kast daar past.

– Wasmachine kast maken: nu je weet wat je nodig hebt, is het tijd om aan de slag te gaan met het maken van de kast! Je kunt een eenvoudige kast maken door planken en latten aan elkaar te spijkeren of te schroeven, of je kunt ervoor kiezen om iets meer uit te geven aan een vooraf gemaakte kast. Wanneer je klaar bent, plaats dan je wasmachine in de nieuwe kast en voilà: je efficiënte wasruimte is compleet!

Kijk voor inspiratie op Huisinrichten.nl!