Hostingplaneet
Image default
Woning en Tuin

Online servies winkelen

Heb je toevallig wel eens online gekeken naar een nieuw interieur of nieuw servies? Zo ja, dan ben je vast wel de unieke collectie van HK Living servies tegengekomen. Dit merk, afkomstig van Nederlandse bodem (daar moeten we toch een beetje trots op zijn), verkoopt ontzettend mooie en unieke servies spullen. Het servies dat zij presenteert is geïnspireerd door producten uit de jaren ’70. Wanneer je de webshop opent word je meteen geconfronteerd met ontzettend mooie keramieken mokken. Heerlijk bij een lekkere latte of een heerlijke thee! Je hebt de mokken in verschillende kleuren en maten en niet te vergeten een bijpassende theepot. Je ziet ook dat ze mokken aanbieden waar stippen terugkomen. De stippen horen eigenlijk bij het jaar 2022. Hier loopt het merk dus een jaartje voor op de rest.

 

Volledige servies selectie Naast mokken heeft dit merk alle spullen voor het servies. Wanneer je even door scrolt na het zien van de prachtige mokken, kom je diner en dessert borden tegen. Ook deze zijn, net als de mokken, handgemaakt van keramiek. Hier zie je dat stippen ook weer zijn intrede hebben gemaakt en aardse kleuren zijn gebruikt. Ook bij de pasta borden en tapas schaaltjes zijn deze aardse kleuren gebruikt. Dit geeft haast een botanische look! Hoe verschillend de kleuren wel niet zijn, toch kun je deze geweldig met elkaar combineren. Je vindt zelfs een ouderwetse koffiefilter terug die ze gebruikten in de jaren ’70. Zelfs bij deze keramieken koffiefilters hebben ze stippels gebruikt. Een erg unieke en aparte uitstraling!

 

Bestek en wijnglazen Natuurlijk hebben ze niet alleen borden, kommetjes en mokken maar hebben ze ook bestek en wijnglazen. In wijnglazen heb je keuze tussen grote en kleine wijnglazen. In plaats van een doorzichtige neutrale kleur hebben deze glazen ook natuurkleuren. Je kunt kiezen uit de kleuren; groen, lime groen en olijfgroen. Deze glazen mogen gewoon in de vaatwasser en kun je kopen per set van 4. Bij het bestek heb je keuze uit zeer unieke en aparte producten. Zo bieden ze ook een set van 4, gemaakt van keramiek, groene eetlepels aan. Iets wat je niet snel ziet. Naast de lepels staat dan ook een bijpassend setje van 4 keramieken mokken met dezelfde kleur groen als de lepels. Zo word je stiekem geholpen om een passende combinatie bij elkaar te vinden. Natuurlijk bieden ze ook een 3delig bestek setje aan van frosted metaal. Zo heb je voor ieder wat wils!