Hostingplaneet
Image default
Aanbiedingen

Badmode

Badmode

Het duurt nog eventjes maar de eindstreep is in zicht. De koude winterse maanden zijn inmiddels bijna achter ons. Het duurt niet lang meer voor we de warme zomerse zon weer op onze huid voelen. Het wordt daarom hoog tijd om eens te kijken naar de badmode trends van 2022. Voor je het weet is het namelijk alweer zomer. En uiteraard zijn er ook genoeg geluksvogels die even de kou hier ontsnappen en door trekken naar het warme zuiden! In deze blog lees jij alles over de relevante badmode trends voor de zomer van 2022. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

 

Bikini’s

Een nieuwe trend voor de aankomende zomer zijn asymmetrische bikini’s. De modewereld is de laatste tijd ook op andere gebieden al fan van asymmetrische items. Denk hierbij aan een blote en een bedekte schouder. Of een linkermouw in het zwart en dan de rechter in het wit. Deze zomer kunnen we dus veel one shoulder bikini’s verwachten op het strand. Mocht je bredere schouders hebben is dit een geweldige trend. Doordat een schouder bloot ligt wordt de illusie van smallere schouders gewekt. Maar niet alleen de asymmetrische bikini is dit jaar helemaal in. Badpakken maken ook een behoorlijke comeback. Ben jij meer fan van badpakken dan bikini’s? Hieronder lees je meer over de badpakken trends van 2022!

 

Badpakken

Het badpak maakte al eerder een comeback uit de jaren negentig, en dat is dit jaar weer hetzelfde. Het wemelt er van, en dat is niet zo gek. Een badpak is heel uitdagend en geeft veel vrouwen net even een zetje qua zelfverzekerdheid. Je zal ze dit jaar weer veel voorbij zien komen, in alle soorten en kleuren. Een asymmetrisch badpak is ook leuk, met een schouder ontbloot. Ze zijn verkrijgbaar in zowel retro, effen en kleurrijke prints! Welke jij wil hebben hangt uiteraard af van persoonlijke voorkeur. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Neem bijvoorbeeld dierenprints. Het kan bij deze optie twee kanten op vallen, je bent er dol op of je hebt er werkelijk een hekel aan. Wat het ook mag zijn, dierenprints zijn ook deze zomer helemaal in!

Ben jij al klaar voor de zomer?

Heb jij je garderobe alweer up-to-date qua badmode voor de aankomende zomer? Mocht dat niet zo zijn kijk dan eens op de site van Ibizamode. Zij bieden een ruim assortiment aan zomerkleding aan. Van schoenen tot hoeden, ze hebben het. Ibizamode is dus de perfecte plek om jouw badpak of bikini set te kopen. Een bikini set kopen kan ook goed online! De kleding van Ibizamode is in een echte eiland stijl gemaakt, perfect voor de zomer dus! 

 

https://www.ibizamode.nl/