Hostingplaneet
Image default
Aanbiedingen

Een app voor jouw bedrijf

Eerst was het websites, toen was het webshops en nu zijn dan eindelijk de apps helemaal trending. Als jij een goed lopend bedrijf hebt, dan ontkom je er gewoon niet meer aan om een eigen app te laten maken. Niet dat dat vervelend is, want het hebben van een eigen app is juist super handig. Voor veel ondernemers die al een webshop en website hebben, maar nog geen mobiele app, is die mobiele app hun volgende stap naar succes! En dat is heel fijn om te weten, want er is altijd ruimte voor verbetering. Als jouw bedrijf nog geen eigen app heeft, maar je daar wel geïnteresseerd in bent, dan raad ik je aan om dit artikel verder te lezen!

 

Zeker voor de wat grotere bedrijven is het verstandig om een webapplicatie laten maken. Je kan er zelf een ontwikkelen, maar het is handiger om dat uit te besteden. Je wil natuurlijk wel dat jouw app er professioneel uit komt te zien, en ook natuurlijk heel goed werkt. Zeker als je een grote klantenbasis hebt en veel mensen je app gaan downloaden, is professionaliteit een vereiste. Wij van Edit4U ontwerpen sinds 2004 mobiele apps voor bedrijven. Ons team van professionele vormgevers en ontwikkelaars kunnen precies maken wat jij wil. Wij ontwikkelen die app wel even voor jou.

Waarom moet je dan voor ons van Edit4U kiezen? Bij ons zijn professionele app ontwikkelaars in dienst die speciaal voor jouw een app kunnen bouwen! Wij vinden het heel belangrijk om goed naar de wensen en voorkeuren van de klant te luisteren, daar houden wij dan ook veel rekening mee. Het bouwen van apps voor ondernemers doen we al sinds 2004. Ervaring genoeg.  We ontwikkelen apps voor beide iOS en Windows en zorgen ervoor dat de app gebruiksvriendelijk is. Vraag jij je nu nog af wat de app laten ontwikkelen kosten zijn? Dat hangt helemaal van jou af, hoe ingewikkelder de software, hoe duurder. Bekijk de portfolio op onze website!

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.edit4u.nl/