Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Tips om beter te tennissen

Ben je een tennisspeler op zoek naar je beste spel? Heb je de beste tennisschoenen heren en een mooie Head Youtek en wil je nu je spel verbeteren? Deze tennistips die volgen, kunnen je daarbij helpen.

 

Doe aerobics oefeningen gedurende een half uur drie of vier keer per week

Een aerobics training vormt een aanvulling op de aanhoudende cardio, verhoogt je wendbaarheid en verbetert de reflexen. Een goede aerobics training bevat een verscheidenheid aan oefeningen. Uiteindelijk, hoe meer oefeningen en hoe meer tijd je doorbrengt, hoe beter.

  • Oefen met een pogo om je springvermogen te verbeteren en je enkels te versterken.
  • Doe wat lunges om het uithoudingsvermogen en de kracht van je onderlichaam te verbeteren.
  • Probeer jacks te springen om je core en behendigheid te verbeteren.

 

Doe een keer per week een krachttraining

Kies oefeningen die zich richten op je rug, benen en schouders. Latpull-downs en leg-presses zijn allemaal uitstekende manieren om je op die gebieden te concentreren. Gebruik uw gewichten om uw armen te werken met kabels en katrollen die de armbewegingen in tennis nabootsen.

 

Oefenen, oefenen en oefenen

Dit is een van de belangrijkste tennistips. En oefen met een doel; werk aan een specifieke techniek (meer macht op je voorhand, scherpere slagen, variatie op je service, enz.) totdat je deze beheerst en vervolgens aan een andere werkt.

 

Om dit een van de meest effectieve tennistips te maken, moet je oefenen met iemand die meer ervaring heeft dan jij – dat wil zeggen: techniek leren van iemand die een betere speler is dan jij.

 

Als je oefent met iemand die een betere speler is dan jij, blijf je verdedigend, raak je hoog, zacht en in het midden van de meeste schoten – en probeert je echt elke bal weer in het spel te krijgen. Laat je niet intimideren door je tegenstander; houd je geest op je doel.

Bezoek de link en verkrijg meer info :