Hostingplaneet
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van vast mobiel integratie

Vcare biedt de handige Vast Mobiel integratie voor zakelijke gebruikers en MKB bedrijven op basis van de bekende netwerken van KPN, ZIggo-Vodafone en T-Mobile. Dat betekent altijd het snelste mobiele netwerk van Nederland! Met Vamos wordt een smartphone onderdeel van de Callvoip centrale. Hiermee bel je zonder app, dus met de native dialer. De smartphone biedt hiermee eigenlijk dezelfde mogelijkheden als een IP toestel. Met de Vamos app bepaal je welk nummer moet worden meegezonden: vast, mobiel of geen nummer en kun je gesprekken doorverbinden.

De Vmobile app

Met de eigen Vmobile app van Vcare wordt zakelijk bellen heel prettig en eenvoudig. Bellen met het vaste nummer en intern snel doorverbinden is een eitje. Het grootste voordeel is dat uw zakelijk en privé belverkeer mooi gescheiden houdt. Zodra u de app opstart kunt u direct aan de slag met bellen!

Uw eigen 06-nummers

Goed om te weten is dat als u kiest voor de vast mobiel integratie de gekozen 06-nummers uw eigendom worden. Stel dat een medewerker stopt, dan schakelt het 06-nummer door naar een vast centraal nummer. Zo krijgen klanten nooit geen gehoor bij het bellen van een oud 06-nummer. Wel zo prettig natuurlijk én u heeft beheer over uw eigen nummers.

Vast nummer op mobiel is professioneler

U kunt met de vast mobiel integratie bellen vanaf uw eigen mobiel maar met het uitgaande nummer van het bedrijf. Zo voorkomt u ten eerste dat iedereen uw eigen privé te zien krijgt. Tevens staat het ook professioneler als u uitgaand belt met uw eigen herkenbare 0900 of 0800 nummer – of uiteraard het regulier netnummer. Zo kunnen uw klanten en relaties altijd hetzelfde nummer terugbellen.

Waarom is vast mobiel beter?

Als bereikbaarheid en optimale communicatie belangrijk voor u zijn dat is het natuurlijk niet zo prettig wanneer uw relaties u proberen te bereiken maar u niet kunt opnemen. Omdat bedrijven veel werken met een vast én mobiel nummer, is het handig als beide nummers doorverwijzen naar een medewerker als uzelf niet kunt opnemen. De vast mobiel integratie lost dit op en is zodoende een mooie oplossing omdat al het zakelijke verkeer op één plek terecht komt onafhankelijk van de locatie van de medewerker.

De voordelen van Vast Mobiel integratie in een notendop:

  • Bereikbaar op één nummer via 4G en 5G: zowel op kantoor als onderweg
  • Bellen en gebeld worden op één zakelijk nummer – niemand die uw 06-nummer ziet
  • Gratis onderling bellen met collega’s
  • Eenvoudig telefoongesprek doorverbinden via het adresboek
  • Met de Vmobile app zijn alle functionaliteiten in te stellen

Start vandaag nog met Vmobile van Vcare!

Probeer vandaag nog de vastmobiel integratie van Vcare en bespaar niet alleen op belkosten, profiteer ook van veel meer gemak en alle rapportage op één plek. Mail naar info@vcareconnect.nl of bel ons op 088-4800900.

https://www.speakup.nl/