Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Droomt u van een rieten dak?

Vanaf nu kun je een huis met een pannendak laten omtoveren tot een huis met een pannendak. Veel mensen denken dat een rieken dak een onbetaalbare optie, echter de rieten daken worden een meer en meer betaalbare optie. Met het rietdekken tover je je woning om en maak je het meer compleet. Zo woon je veel aantrekkelijker zonder dat je hoeft te verhuizen. Huizen met rieten daken hebben een meer warme en exclusieve uitstraling. Dankzij de gepassioneerde rietdekkers van rietwerk.nl maak je van je droom werkelijkheid.

Om een huis van dak te laten veranderen moet er veel werk verzet worden. Dit werk moet bijzonder goed voorbereid worden; je wilt namelijk niet eindigen met een dak dat niet deugd. Met name de voorbereiding en facturatie gaan in nauwe samenwerking met de klant. De metamorfose is verdeeld in vier verschillende fasen: allereerst wordt het bestaande dak goed geanalyseerd. Het gehelde dak wordt nauwkeurig geïnspecteerd en technische details worden door de rietdekkers opgenomen. Pas na dit analyseproces wordt besloten of de transformatie door kan gaan. Soms kan dat met een aantal aanpassingen aan de dakconstructie. Wanneer alle details van de constructie boven water zijn, wordt de volgende stap gezet.

Als alle details van het dak en de woning bekend zijn wordt een artistieke afbeelding gemaakt waarop u het eindresultaat kunt zien. Je droomt wordt langzaamaan werkelijkheid. Wanneer je als klant een akkoord geeft dan gaat de volgende fase in werking.

Wanneer je een akkoord geeft op de plannen en de offerte dan kunnen de vergunningen aangevraagd worden. De heren van Rietwerk.nl hebben jaren ervaring met bouwvergunningen en de regels. Vandaar dat ze dit traject graag voor u vergemakkelijken.

Ten slotte wordt de rieten kap werkelijkheid. Zelfs de uitvoering gaat in fasen. Eerst worden de pannen van het dak gehaald. Dan wordt –wanneer dat nodig is- de dakconstructie aangepast. Als alles correct is, wordt het riet aangebracht.

Bezoek de link en verkrijg meer info :