Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Besteedt minder tijd aan het inpakken van uw producten

Het zorgvuldig verpakken van producten kost vaak veel tijd. De tijd die u bezig bent met het inpakken van producten besteed u waarschijnlijk liever anders. Om producten snel, eenvoudig en nauwkeurig te verpakken kunt u gebruik maken van een sealmachine. Gesealde producten zijn beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bovendien wordt de presentatiewaarde van het product verhoogd. Met een sealmachine is het mogelijk om producten doorzichtig te verpakken in folie. In een handomdraai worden de producten perfect verpakt waardoor u veel tijd kunt besparen.

Wat is sealen

Sealen is het verpakken van producten om deze te beschermen en verzegelen. Hiervoor een is machine nodig. Wat voor machine u nodig heeft voor het inpakken van uw producten hangt af van wat voor producten u wilt verpakken. Er zijn veel verschillende soorten sealmachines verkrijgbaar. Zo zijn er machines speciaal ontwikkeld voor het inpakken van kleine producten, maar ook machines om objecten van wel 6 meter lang te verpakken. Het type product bepaalt dus hoe het verpakkingsproces eruit ziet. Het product wordt in een folie gesloten en vervolgens worden de naden van de folie door middel van warmte dicht geseald. Dit zorgt niet alleen voor bescherming maar ook voor een professionele uitstraling. Een groot voordeel van sealen is dat u de mogelijkheid heeft om iets aan het product toe te voegen en dit mee te sealen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gadget, gebruiksaanwijzing of flyer.

Krimpfolie

Bent u op zoek naar een machine die de producten niet alleen verpakt, maar wilt u dat de verpakking er ook extra strak uit ziet? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van krimpfolie. De producten worden dan niet alleen geseald, u kunt de folie er vervolgens om heen laten krimpen. Om folie om producten te laten krimpen wordt gebruik gemaakt van een krimptunnel. Er zijn speciale machines om folie om producten te krimpen. U gebruikt dan eerst een machine om te sealen en vervolgens een machine om te krimpen. Er zijn echter ook sealmachines die ook beschikken over een krimptunnel, u heeft dan slechts één machine nodig om uw producten strak te verpakken. Een verpakkingsmachine die zowel kan sealen als krimpen kan voor vrijwel elk product worden gebruikt. Het mooie van krimpfolie is dat het zich aanpast op de vorm van het product. U kunt dus met één formaat verpakking meerdere soorten producten verpakken. U heeft alleen folie en een machine nodig. Een groot voordeel van deze manier van verpakken is dat de verpakking licht van gewicht is. Ook neemt de verpakking nauwelijks ruimte in omdat de verpakking perfect aansluit op de vorm van het product.

Een verpakkingsmachine kopen, huren of leasen

Sealmachines zijn een waardevolle investering, ze gaan jarenlang mee. Producten inpakken wordt eenvoudig en gebeurt nauwkeurig en efficiënt. Er is een ruim aanbod aan seal- en krimpmachines, zo is er altijd een machine die bij u en uw producten past. Heeft u slechts één keer een verpakkingsmachine nodig? Of heeft u niet de financiële middelen om zelf een machine aan te schaffen? Het is ook mogelijk om een verpakkingsmachine te huren of leasen. Dan weet u zeker dat de producten perfect verpakt worden zonder een grote investering te moeten doen. Bij Idépack bent u altijd verzekerd van een betrouwbare machine en goede service. Ook voor het onderhoud van de machine kunt u bij hun terecht.

https://www.idepack.nl/