Hostingplaneet
Image default
Gezondheid

Onderbreken van een zwangerschap

Abortus plegen is een pittig onderwerp, waar veel emoties bij komen kijken. De artsen van De Bloemenhove Kliniek hebben jarenlange ervaring en kunnen je met raad en daad bijstaan. Misschien heb je in eerste instantie alleen behoefte aan een luisterend oor? Dat kunnen wij zeker bieden!

Heb je de beslissing al genomen tot een zwangerschapsafbreking, dan staat er een team van artsen en verpleegkundigen tot je beschikking voor de best mogelijke behandeling. Er werken bij De Bloemenhove Kliniek alleen maar vrouwen. Dit is een bewuste keuze om er zeker van te zijn dat jij je zo vertrouwd mogelijk en volkomen op je gemak voelt.

Een vraag die we veel horen is: “wat kost het, abortus plegen?”. In principe is het antwoord hierop: “Niets.” Dat geldt voor alle vrouwen die in Nederland wonen of werken. Belangrijk om te weten is het volgende: als je besluit naar een ziekenhuis te gaan voor de zwangerschapsafbreking word je zorgverzekeraar geïnformeerd. Klop je bij De Bloemenhove Kliniek aan, dat gebeurt e.e.a. anoniem.

Het Bloemenhove-team stelt je op je gemak

Zoek jij een abortus kliniek waar je zonder schroom en schaamte binnen kunt lopen? Welkom bij De Bloemenhove Kliniek. Bij deze ben je uitgenodigd langs te komen voor een gesprek, geruststellende woorden en een antwoord op al die vragen die je bezighouden. Onze artsen en verpleegkundigen vinden het uiterst belangrijk dat jij je bij ons echt thuis voelt en natuurlijk dat je de zorg krijgt die je verdient. De Bloemenhove Kliniek is gevestigd aan de Herenweg 211-215 in Heemstede. Telefonisch kun je ons bereiken op +31 (0)23 528 98 90. Geef je er de voorkeur aan eerst een mail te sturen, doe dat dan naar receptie @ bloemenhove. nl. Overigens vind je op onze website www.bloemenhove.nl veel informatie die je al een stuk op weg kan helpen. Denk dan bijvoorbeeld aan onderwerpen als de behandeling, complicaties en de verwijsbrief van je huisarts.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.bloemenhove.nl/