Hostingplaneet
Image default
Eten en drinken

Catering voor verschillende gelegenheden in de regio van Antwerpen

Is er een goede reden om catering aan huis of op locatie te laten komen? Wellicht staat er een jubileumfeest op de planning, een businessevent of communiefeest. In alle gevallen is er een passende catering in de regio van Antwerpen. Schakel JÖRD in en geniet van de heerlijkste gerechten en hapjes. U ontvangt bij ons de lekkerste hapjes van verse, eerlijke ingrediënten die ook nog eens prachtig zijn opgemaakt. Een echt feestje op tafel, waar u samen met familie en vrienden écht van kunt genieten. Zonder zorgen. Wilt u dat ook? Het team van JÖRD staat graag voor u klaar!

Verschillende mogelijkheden op het gebied van catering in de regio van Antwerpen

Gaat het om catering aan huis of op locatie in de omgeving van Antwerpen, dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een buffet. Start met diverse aperitiefhapjes en geniet van een mooi aangeklede tafel met verschillende gerechten. Of wat dacht u van een walking dinner? Geniet van verschillende hapjes, vlees, vis en vegetarisch, die de JÖRD kelners rond komen brengen. U ontvangt minimaal 6 hapjes, maar uitbreiden behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Geef het door als u contact opneemt met een van de medewerkers van JÖRD.

Van alle gemakken voorzien als u kiest voor catering in de regio van Antwerpen

Naast dat u op het gebied van eten bent voorzien, is er aan andere zaken ook gedacht. Dit bedrijf zorgt voor de lekkerste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Ook hoeft u zelf geen servies te regelen: dat nemen de medewerkers van JÖRD mee. Omdat ze veel waarde hechten aan gezelligheid, zorgen ze ook voor een leuke tafelbekleding en bloemstukken. Dit cateringbedrijf maakt uw feest of andere speciale gelegenheid helemaal af. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Naar wat voor catering gaat uw voorkeur uit in de regio van Antwerpen? Proef de krachtigste smaken en neem contact op.