Hostingplaneet
Image default
Hobby en vrije tijd

Originele gender reveal versiering voor de bekendmaking van het grote nieuws

Ga je binnenkort het grote nieuws vertellen aan familie en vrienden? Dan wil je dat op unieke wijze bekendmaken natuurlijk. Het is immers iets bijzonders en iedereen is in spanning om het geslacht van de kleine te leren kennen. Wordt het nu een jongen of toch een meisje? Als je dit niet voor jezelf wilt houden, maar wilt delen met iedereen die je kent, dan kun je hier een mooi moment voor organiseren. Daar hoort natuurlijk unieke gender reveal versiering bij.

Uit welke versiering kan ik kiezen?

Bij Daily Style kies je uit veel verschillende gender reveal versieringen. Dat kan natuurlijk met slingers en ballonnen, maar heb je ook wel eens nagedacht over snoepjes? Of wat denk je van Photobooth props? Dan betrek je ook echt iedereen bij de bekendmaking van het geslacht. Dat maakt het nóg leuker en origineler. Natuurlijk kun je ook kiezen voor piñata’s. Je kunt ook in de webshop van Daily Style rondkijken als je nog geen ideeën hebt voor de gender reveal versiering.

Wil je het ook voor jezelf een verrassing houden tot aan de bekendmaking?

Dat kan natuurlijk ook. Dan besteed je het als het ware uit aan een familielid of beste vriend(in). Je kunt de arts het geslacht laten opschrijven. Deze brief stop je in een envelop en geef je aan de aangewezen persoon. Dan zal deze persoon de gender reveal decoratie gaan verzorgen. Jij weet dus helemaal van niets. Hoe spannend is dat wel niet?

Betrek je gasten al meteen vooraf

Je kunt je familie en vrienden ook vooraf al meteen betrekken bij het feest. Ze kunnen bijvoorbeeld zelf al laten weten wat ze verwachten. Laat ze bijvoorbeeld accessoires meenemen in het roze of blauw. Daarmee laten ze zien wat ze verwachten dat het geslacht is. Zoals je ziet kun je zelf al heel veel unieke dingen regelen. Om het compleet te maken, koop je dan nog gender reveal versiering en dat kan perfect bij Daily Style.