Hostingplaneet
Image default
Eten en drinken

Echte verwennerij met de ontbijtservice

Iedereen weet dat ontbijten belangrijk is. Vaak doen we dat gedachteloos en soms besteden we er wat extra aandacht aan. U kunt ook een ontbijt bestellen.

Ontbijtservice als origineel cadeau

Soms is het lastig om elke keer weer een leuk cadeau te verzinnen. De mooiste cadeaus zijn vaak belevenissen met anderen. Ontbijt aan huis is zo’n cadeau. U maakt een keuze uit het vaak royale aanbod van de standaard ontbijtjes met een croissant en een eitje tot een vis ontbijt of een vegetarisch ontbijt. Het ontbijt wordt bezorgd op de door u aangegeven dag en het gewenste tijdstip. Kunt u zich de verrassing al voorstellen als de ontvanger de deur opendoet en de ontbijtservice plotseling voor de deur staat?

Gun uzelf ook een ontbijtje aan huis

Een ontbijtje van een ontbijtservice is natuurlijk niet alleen leuk om cadeau te geven, maar soms is het ook goed om uzelf eens te verwennen. Met een ontbijt aan huis creëert u een hotelgevoel, maar dan in uw eigen huis. U heeft echt even tijd voor elkaar. U kunt natuurlijk kiezen voor een intiem ontbijt met z’n tweeën, maar ook voor grotere groepen kunt u een ontbijt bestellen. Tijdens de drukke feestdagen of met verjaardagen wordt u ontzorgt doordat u zelf in ieder geval niet het ontbijt hoeft klaar te maken. Zo heeft u meer tijd voor uw gasten. Wist u dat u ontbijtservice ook op kantoor kunt laten komen? Zo kunt u een vroege vergadersessie combineren met een ontbijt. Een ontbijt bestellen kan dus voor veel gelegenheden.