Hostingplaneet
Image default
Gezondheid

Een hordeur op maat tegen onruststokers

Het bestellen van een fijne hordeur op maat is een slimme keuze om te maken. Je hebt er zelf misschien ook wel mee te maken gehad. In de zomers zal je hier vooral mee te maken krijgen, want dan heb je de deur en de ramen vaak open. Maar wanneer je in de zomer de deuren of de ramen open zet, dan vliegen de muggen je om het lijf en is je huis gevuld met allemaal insecten en pollen waaien ook op een zeer gemakkelijke manier naar binnen. Je wilt dit natuurlijk niet allemaal je huis in halen, maar je hebt ook niet zo veel zin om een heel warm huis te hebben en je wilt de frisse lucht, vooral in de avonden in de zomer, door je huis laten waaien. Maar ook in het voorjaar en de herfst en zelfs in de winter kan een hordeur op maat je uitkomst bieden. 

Vocht en licht

Wanneer het een beetje vochtig is in je woning of wanneer je lampen hebt branden dan kan je er zeker van zijn dat de beesten alweer door het huis gaan vliegen. Je kunt er in de nacht niet van slapen, maar de warmte die je dan hebt is ook niet uit te houden. Om te zorgen dat de beesten buiten het huis blijven en je lekker kunt genieten van je nachtrust in een koele kamer is het aanschaffen van een hordeur op maat zeker geen gekke gedachte.

Ramen en deuren

Je kunt ervoor kiezen om een hordeur op maat te plaatsen, maar wanneer je ook graag een raampje open zet kan je naast de deur ook kiezen om de ramen te voorzien van een hor. Je hebt dan ook in andere kamers geen last van pollen en beesten die zomaar je huis kunnen binnenvliegen en je kunt gewoon rustig je raam of deur open zetten.