Hostingplaneet
Image default
Entertainment

Ga je ook aan de slag in de escaperoom in Twente?

In de escaperoom in Twente wordt er van je verwacht dat je binnen een uur tijd een aantal opdrachten voltooid zodat je de ruimte binnen de tijd weer kunt verlaten. Maar het wordt je natuurlijk niet gemakkelijk gemaakt, want je zal moeilijke opdrachten moeten uitvoeren om dit voor elkaar te krijgen. De escaperoom in Twente is vooral ingericht voor het geven van een feestje voor kinderen. Er worden hier veel partijtjes gegeven, omdat het bent even wat anders is dan een normaal feestje waar de bowlingbaan vaak een bekende plek is om een feestje te geven of naar de boerderij. Een escaperoom in Twente is net even wat spannender en geven de kinderen ook echt even wat te doen. 

Moeilijk

Uiteraard kan je als een volwassenen ook naar de escaperoom in Twente. Deze wordt dan wel iets anders voor je ingericht, om het wat moeilijker te maken. De kinderen kunnen in een tijdsbestek van driekwartier de escaperoom in Twente binnengaan en porberen samen de opdrachten op te lossen en zo snel mogelijk weer uit de ruimte te verdwijnen. Het kan erg leuk zijn om dit als een kinderfeestje te organiseren, omdat de kinderen dan echt met elkaar moeten samenwerken en op elkaar zijn aangewezen.

Kinderen

De kinderescaperoom in Twente is bedoeld voor kinderen tot een leeftijd van 12 jaar. Wanneer je ouder bent dan 12 jaar is er een aangepaste variant van de escaperoom in Twente zodat je ook nog wordt uitgedaagd. Dit hoeft niet per se te worden gehandhaafd, want wanneer je in een partijtje mee wilt doen met de kinderen van 12 jaar of jonger mag dat natuurlijk ook. Kom je met een grote groep naar de escaperoom in Twente? Dan is het verstandig om hier van tevoren even contact over op te nemen zodat er een ruimte geboekt kan worden.