Hostingplaneet
Image default
Entertainment

Feesten bij Grand Café en restaurant “Bij Welling” in Duiven

Wie houdt er niet van? Een feestje op zijn tijd kan iedereen waarderen. Ben je de organisator van een feestje, dan valt er heel wat te regelen. Cruciaal is te weten hoeveel gasten er komen, wat de invulling van het feest wordt en vooral waar je het laat plaatsvinden. Daarnaast is het budget de bepalende factor voor de verzorging van een hapje en een drankje, een diner, een borrel of een smakelijke lunch. Wat gaat het worden en waar? Uiteraard bij Bij Welling in Duiven, een uitstekende feestlocatie waar je geheel wordt ontzorgd.

Sfeer en smaak

Misschien ben je op zoek naar een locatie met een bepaalde sfeer. Zeker als jouw gezelschap bestaat uit jong en oud, kan dat best nog wel lastig zijn. Jonge mensen stellen andere eisen aan een ruimte dan ouderen. Heb je een invalidentoilet nodig? Zijn er voldoende parkeerplaatsen bij het pand aanwezig? Zijn er gasten die bepaalde diëten volgen? Als organisator moet je overal rekening mee houden. De medewerkers van “Bij Welling” denken graag met je mee. Ze hebben een schat aan ervaring en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet. En dat is goud waard.

Succesvol evenement

Uiteraard is jouw doel het de gasten naar hun zin te maken. Dat er ruimte is voor een band of zanger. Dat de tafels sfeervol zijn gedekt en er bijvoorbeeld een geluidsinstallatie aanwezig is voor eventuele sprekers. Geen probleem bij Bij Welling. En omdat de liefde van menigeen door de maag gaat, zal je goed moeten nadenken over de hapjes en de drankjes. Smaken verschillen, dus met een assortiment aan verschillende versnaperingen doe je niemand te kort. Wil je geen buitenlands gedestilleerd laten schenken, dan doen wij dit niet. Ook bij de drankjes heb jij het laatste woord.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.bijwellingduiven.nl