Hostingplaneet
Image default
Zorg

Zorgverzekering 2021

Bent u er al uit welke zorgverzekering u wilt afsluiten voor 2019? Blijft u bij uw huidige zorgverzekeraar, of kunt u beter overstappen? Dit is een belangrijke vraag, omdat zorgverzekeringen elk jaar veranderen. De basisverzekering wordt jaarlijks opnieuw samengesteld aan de hand van veranderingen in de zorg. Hierdoor kan het zijn dat uw zorgverzekering dit jaar nog de juiste vergoedingen biedt, maar volgend jaar niet meer. Ook de kosten voor uw zorgverzekering 2021 kunnen anders zijn. Wat dit betreft zit u goed bij Salland. Wij houden de premie altijd zo laag mogelijk, zodat goede zorg voor iedereen toegankelijk is.

Salland in uw regio

Onze naam zegt het al, Salland is als regionale zorgverzekeraar actief in deze regio. Onze zorgverzekering is er voor iedereen die woont in Gelderland of Overijssel. In deze regio doen wij er alles aan om de kwaliteit van de zorg hoog te houden. We gaan persoonlijk in overleg met veel verschillende zorgaanbieders, zodat goede afspraken gemaakt kunnen worden met betrekking tot kosten en andere belangrijke zaken. Zelf levert Salland ook een aandeel hierin, door een groot deel van de zorgpremie in de zorg te investeren. En omdat we niet gericht zijn op het maken van winst, blijft de premie zeer betaalbaar.

Collectiviteitskorting zorgverzekering

U kunt bij Salland terecht voor een goede basisverzekering tegen een lage prijs. Deze kunt u uitbreiden met één van onze aanvullende verzekeringen en/of een losse tandartsverzekering. Om extra voordelig verzekerd te zijn, kunt u in sommige gevallen gebruik maken van onze collectiviteitskorting zorgverzekering. Hiermee krijgt u korting op uw aanvullende verzekering of tandartsverzekering als wij afspraken hebben gemaakt met uw werkgever of (sport)vereniging. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor korting op uw zorgverzekering? Kijk dan op onze website, of neem contact met ons op. Wij zoeken het graag voor u uit.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.salland.nl