Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Lekker boren zonder snoer met een Makita accu

Bent u op zoek naar een Makita accu zonder snoer dan bent u hier aan het goede adres want wij zijn de grootste aanbieders van Makita accu boormachines in de regio. Wij hebben al jarenlang de mooiste selectie en assortimenten van de Makita accu boormachines en zullen dit ook altijd behouden in deze onzekere tijden van dood en verderf en persconferenties. De Makita accu boormacine is een boormachine die op accu loopt van het merk Makita wat afkomstig is uit Japan. Zo heeft u geen last van een irritant snoer als u aan het klussen bent en het is ook nog eens een uiterst kwalitatief en superieur product.

Wat is makita?

Makita is een gereedschapsmerk en motor merk uit Japan opgericht in de jaren 70, vlak voor de rappe modernisatie van de Japanse industrie. Er vonden veel veranderingen plaats in die tijd en ook de behoefte aan draadloze dingen, we werden namelijk overspoeld met electronica in Japan en we konden het niet meer bijbenen maar daarnaast konden we ook niet meer het struikelen over allerlei snoeren voorkomen, Makita realiseerde dit ook en besloot toen om de draadloze accu boormachine van Makita te maken. Een revolutionair product!

Budget en toegankelijk

Omdat wij vinden dat onze producten voor een ieder toegankelijk moeten blijven zorgen we er voor dat onze prijzen laag blijven en voordelig blijven, zo krijgen we veel nieuwe input van onze klanten en blijven ze trouw aan de Makita vlag. Makita is een kwalitatief merk van ijzerwaar en gereedschappen en wij garanderen uiteraard werkelijke kwaliteit als het aankomt op gereedschap en accu boormachines van Makita. Met een grote boog waaien we rond in het luchtruim, zoekende naar de volgende accu boormachine van makita want inspiratie komt nu eenmaal niet uit de lucht vallen! Bel daarom vooral voor wat advies bij vragen.