Hostingplaneet
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket van Bax Houthandel

Voor outlet lamelparket ben ik naar Bax Houthandel gegaan. Graag leg ik daar in dit artikel meer over uit. Niet alleen hoe de houten vloer eruit ziet, maar ook hoe ik op Bax Houthandel ben gekomen en waarom ik heb gekozen voor lamelparket.

Lamelparket gekozen

Op lamelparket kwam ik uit in mijn zoektocht naar een nieuwe houten vloer. Ik ga namelijk verhuizen. En in mijn nieuwe woning ligt momenteel een heel lelijke vloer. Die wil ik er dus uit hebben. En vervangen met een nieuwe houten vloer. Maar ik had nog geen idee welk houtsoort dat dan moest gaan worden. Daarom ben ik daar meer informatie over gaan opzoeken op het internet. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen. Daar las ik op de website dat zij heel erg veel verschillende houtsoorten beschikbaar hebben. Waaronder dus lamelparket. En dat bleek nog best goedkoop te zijn! Daarnaast gaven ze aan dat het wel van topkwaliteit is. En dat dat komt door de manier waarop ze die planken in elkaar zetten. Ook heb ik voorbeelden bekeken van projecten waar ze lamelparket hebben gelegd in kamers. En dat zag er heel erg mooi uit! Ook paste deze kleur perfect bij de rest van mijn meubelen en andere woninginrichting. Ik heb er dan ook voor gekozen om ook lamelparket te gaan kopen. En dan bij Bax Houthandel. Want na wat prijzen vergeleken te hebben met concurrenten, kwam Bax er toch als goedkoopste uit! Waarschijnlijk kwam dat doordat zij zelf die houten vloeren produceren. En die vervolgens verkopen in hun eigen verkooppunten.

Eindresultaat

Inmiddels ligt het lamelparket erin. En het ziet er fantastisch uit! Ik kan iedereen dan ook aanbevelen om voor houten vloeren naar Bax Houthandel gaan. Gegarandeerd een mooi eindresultaat. Bekijk snel hun assortiment voor het overzicht aan houtsoorten.

Bezoek de link en verkrijg meer info :