Hostingplaneet
Image default
Webdesign

Nadelen zelf een website maken

Het zelf maken van een website heeft voor en nadelen. Het kost vooral veel tijd en je moet dus goed overwegen of je die tijd niet beter aan werkzaamheden kan besteden waar je je altijd mee bezighoud en waar je dus in gespecialiseerd bent. Lees in deze blog de nadelen van het zelf maken van een website en lees iets over webdesignbureau SiteToGo die voor de klant een website maakt voor maar €450,-!

Nadelen

Het zelf maken van een website heeft zo zijn voor- en nadelen. Het voordeel is dat je misschien niks kwijt bent, maar het kost veel tijd om er één zelf te maken. En tijd is geld. Je moet als ondernemer werken aan waar je goed in bent. Is het resultaat dat je behaalt wel professioneel of voldoet het resultaat wel aan de professionele normen. Je staat er helemaal alleen voor en een website die je zelf maakt voldoet nooit aan alle eisen. Als je een webdesigner inschakelt heb je de zekerheid dat het voldoet aan professionaliteit en aan de technische eisen waar een website aan moet voldoen. Wanneer je het even niet meer weet moet je de kennis van internet halen en niet alles wat je op het internet vindt werkt en klopt. Daarom ben ik van mening dat je beter een webdesigner in kan schakelen. Voor één vaste investering en een laag maandbedrag heb je een professionele website die online vindbaar is. De meeste ondernemers verdienen de gehele investering terug!

SiteToGo

SiteToGo is een bedrijf dat graag voor u aan de slag gaat. Dit is een webdesignbureau die een website maakt voor maar €450,-. Voor dit bedrag krijg je een professionele website terug die vindbaar is in Google. Vindbaarheid is heel belangrijk omdat je anders weinig aan je website hebt. SiteToGo maakt een website en kan je daarnaast helpen met de vindbaarheid. Ze gaan dan aan de slag met SEO werkzaamheden. Voor een bepaald maandbedrag gaan zij ervoor zorgen dat je zo hoog mogelijk in Google gaat komen! Neem een kijkje op sitetogo.nl voor nog meer informatie. Mist u iets of snapt u iets niet, neem dan gerust contact met ons op!

Bezoek de link en verkrijg meer info :