Hostingplaneet
Image default
Hosting

Een sneeuwbal op uw raam: onschuldig of gevaarlijk?

Ieder jaar, in de winter, als er weer sneeuw ligt, dan ziet u dit tafereel weer veelvuldig voorbij komen. Kinderen die sneeuwballen op ramen van huizen aan het gooien zijn. De meeste mensen staan het toe of doen er in ieder geval niks tegen, want die zien het als onschuldig kindervermaak. Maar is het daadwerkelijk zo onschuldig als de meeste mensen denken of is het toch gevaarlijk?

Meestal zijn sneeuwballen (redelijk) onschuldige dingen. Echter is dit niet altijd het geval. Dit gaat alleen op als de sneeuwballen gemaakt zijn van fijne sneeuw, omdat sneeuwballen die hiervan gemaakt zijn een lossere structuur hebben en dus minder impact hebben. Ook vallen deze sneeuwballen direct uit elkaar zodra zij iets raken.

Sneeuwballen gemaakt van bevroren sneeuw zijn echter een compleet ander verhaal. Deze sneeuwballen hebben namelijk een erg compacte structuur en een erg goede impact. Zodra deze sneeuwballen iets raken gaan ze (regelmatig) niet eens (geheel) kapot. Hierdoor kan er makkelijk schade ontstaan aan uw ruit / raam. Maar deze soort sneeuwballen zijn niet het enige gevaar. Het kan namelijk ook zo zijn dat er stenen / steentjes in een sneeuwbal zitten / worden gedaan. Stenen kunnen veel glasschade aan uw ruit of raam veroorzaken. De kans is namelijk groot dat de steen door uw ruit / raam vlieg, uw raam kapot gaan of dat er barsten en / of scheuren in het glas komen.

 Mocht dit toch een keer gebeuren, dan kunt u altijd een glasreparatie / -zettersbedrijf bellen. Een voorbeeld van een glasreparatie / -zettersbedrijf is Glasned24. Dit bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar en de monteurs komen langs wanneer u dat wilt. De monteurs leveren altijd hoge kwaliteit vakmanschap af en ze gaan pas weg als u als klant 100 procent tevreden bent. Mocht u een afspraak willen maken met één van de monteurs of meer willen weten over Glasned24, bezoek dan de volgende website: www.glasned24.nl

Bezoek de link en verkrijg meer info : http://www.glasned24.nl