Hostingplaneet
Image default
Aanbiedingen

Riva scooters

Heb je wel eens gehoord van Riva scooters? Dat zijn klassieke retro scooters zoals die van Vespa maar dan veel goedkoper. En Riva scooters bewijzen dat een lage prijs niet altijd betekent dat je een sobere en saaie scooter koopt. De Riva Sport S levert een aantal features die je zelfs bij veel duurdere merken niet terug zult vinden. Als je op zoek bent naar een betaalbare scooter met net een beetje extra zit je goed op een Riva scooter!

 

De luxe van Riva scooters

Riva scooter vallen in de categorie “Chinese scooters”, budget versies van de bekende Italiaanse modellen. Gemaakt in grote aantallen om de prijs laag te houden. Toch weten Riva scooters zich te onderscheiden met luxe features die je niet zou verwachten op een scooter van minder dan duizend euro. Jazeker, momenteel koop je de Riva Sport S voor minder dan duizend euro!

 

Riva Sport S

Als je een leuke scooter wilt kopen maar je wilt niet meteen een grote investering maken is de Riva Sport S een heel goede keuze. Dit model is verkrijgbaar in een snorscooter uitvoering die 25 km/u rijdt en een bromscooter uitvoering die 45 km/u rijdt. Beide modellen zijn uitgerust met een 4 takt motor. De kap is van kunststof, in tegenstelling tot een stalen kap zoals die bij Vespa. Toch zien Riva scooters er net iets luxer uit dan de concurrentie door de mat kleuren waaronder mat grijs en mat zilver. Zo wordt een budget scooter omgetoverd tot een luxe scooter.

 

Riva scooters bieden meer

Wil je navigatie gebruiken op je smartphone maar is de accu bijna leeg? Gebruik dan de 12V aansluiting op de Riva Sport S, die zit verstopt in het dashboardkastje. Dat is niet alles, de contactsleutel is voorzien van een extra beveiliging om diefstal te voorkomen. Met de ruime tank van 6,5 liter kun je grote afstanden afleggen, zeker met die zuinige 4 takt motor.

 

Riva scooters bieden een ongekende luxe voor een opvallend lage prijs. De Riva Sport S is tot in de details afgewerkt wat het rijcomfort aanzienlijk zal verhogen. De Riva scooters hebben een eigen klasse gesteld voor budget scooters met een luxueus karakter. Spaar op kosten, niet op luxe met Riva scooters!

https://www.fastfuriousscooters.nl/riva-scooters/