Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Waar je de goedkoopste 12 maanden abonnementen voor Xbox Live Gold vindt

Als je graag een abonnement neemt op 12 maanden Xbox Live Gold wil je natuurlijk de goedkoopste hebben. Dat scheelt je weer in je vaste lasten per maand of jaar. In dit artikel vind je alles over de goedkoopste abonnementen voor 12 maanden Xbox Live Gold.

Het goedkoopste 12 maanden Xbox Live Gold abonnement

Om de goedkoopste abonnementen te vinden zul je het internet op moeten. Op bijvoorbeeld GameKeyDiscounter koop je zeer voordelig giftcards voor 12 maanden lang Xbox Live Gold. Met deze kaarten kun je je abonnement activeren bij Xbox Live.

Prepaid betalen

De giftcards van GameKeyDiscounter betaal je van tevoren al. Je hoeft dus niet elke maand voor je abonnement te betalen. Dit is zeer handig, want je komt niet voor verrassingen te staan. Het nadeel hiervan is wel dat je na een jaar zelf op moet letten dat je een nieuwe code koopt voor een abonnement van opnieuw 12 maanden. Dit wordt helaas niet automatisch voor je gedaan.

Direct aan de slag

Met een prepaid giftcard krijg je een code waarmee je je abonnement kunt activeren. Deze kun je dag en nacht kopen. Het maakt niet uit wanneer jij je code bestelt, je kunt direct aan de slag. Dit is nog een voordeel van het kopen het goedkoopste 12 maanden abonnement voor Xbox Live Gold bij GameKeyDiscounter.

Bezoek de link en verkrijg meer info :