Hostingplaneet
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau wel of niet inschakelen?

Het is moeilijk om in te schatten of je een goede incassobureau wel of niet inschakelen moet? Dat is een vraag dat ondernemers zich stelt vaak tegenwoordig. We zitten in de crisis en steeds meer mensen kunnen zijn rekeningen niet betalen waardoor er veel openstaande bedragen ontstaan bij verschillende bedrijven. An wordt het ook steeds moeilijker om alleen als bedrijf daarmee aan de slag gaan, om je geld te verzamelen waar je as bedrijf recht op hebt, omdat het meestal gewoon niet lukt. Debiteuren luisteren niet, of ze kunnen het bedrag gewoon niet betalen. Daarom is het soms belangrijk om gewoon een incasso medewerker te vinden die dat voor jou bedrijf kan doen. Alleen er zijn wel voor- en nadelen bij het gebruiken van incasso bureau.

Ons ervaring

In mijn blogje vertel ik ons ervaring als bedrijf met incassobureau. Wij hebben in het verleden gebruik gemaakt van een incasso bureau die in Veenendaal gevestigd is. Dat was van Loon incasso advocaten. Een bedrijf met hoog slagingspercentage die veel ervaring hebben. En bij het bedrijf gaat het niet alleen om grote bedragen, maar doen ze ook hun best om kleine bedragen te verzamelen waar je als bedrijf recht op hebt. Ook gaan ze super snel aan de slag met jouw probleem en krijg je een deskundig medewerker die echt zijn best doet. Wij hebben goed samengewerkt met hun en zijn super blij met ons keuze. Het was snel afgehandeld en het koste ons niet veel. In het kort top bedrijf met top kwaliteit. Een echte aanrader voor het afhandelen van je debieturen.

Incassobureau

In het algemeen is het dus belangrijk om op gegeven moment een incassobureau in te schakelen. Je hebt recht op dat geld en moet het kunnen inzamelen, want je hebt producten of dienst aan die gene geleverd en uiteraard, moet jouw bedrijf ook kunnen blijven bestaan.

Bezoek de link en verkrijg meer info :