Hostingplaneet
Image default
Dienstverlening

Beveilig je auto

Liever voorkomen dan genezen. Dit is een vrij logisch statement. Je voorkomt liever een probleem dan dat je er een moet oplossen. Mocht het dan toch gebeuren dan is het toch fijner als de oplossing niet te moeilijk is. Het aantal auto diefstallen neemt de laatste jaren gestaag toe. Een vlugge rekensom laat ons weten dat er per jaar nog veel te veel auto’s gestolen word. Door je auto te voorzien van een goede beveiliging zorg je er voor dat jij niet met de benenwagen naar het werk hoeft binnenkort.

De wielklem staat toch vooral bekend om zijn gebruik door parkeerambtenaren. Zeker in de jaren 90 werd dit middel enthousiast toegepast op de wielen van foutparkeerders en wanbetalers. De constructie maakt het onmogelijk om nog verder te rijden zonder op zijn minst ernstige schade aan het voertuig aan te richten. Zeker voor aanhangers is de wielklem een mooie toevoeging.

Een GPS Tracker kan uitkomst bieden. Telefoons zijn tegenwoordig rijkelijk voorzien van trackers die als de telefoon gestolen is de locatie van de dief kunnen vertellen. Zo worden veel telefoons weer teruggevonden en dieven opgepakt. Ook voor auto’s is er een dergelijke gadget beschikbaar. GPS tracking kan uitkomst bieden in verschillende situaties waarbij je liever geen opvallende beveiliging aanbrengt. Het voorkomt het probleem niet maar het kan het wel heel erg gemakkelijk genezen. Het geeft daarnaast ook nog eens een mooi overzicht waar de gebruiker allemaal geweest is met de auto.

Er zijn veel verschillende soorten alarmsystemen, en ze zijn zo populair omdat ze op twee fronten te werk gaan. Ten eerste werken ze vaak al preventief, een dief ziet het lampje knipperen en besluit toch maar een blokje verder te zoeken naar een auto zonder diefstal sirene. Mocht de dief dan toch brutaal genoeg zijn kan het alarm jou, de buurt en de politie waarschuwen dat iemand iets probeert te pakken wat niet van hem is.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://mygpstracker.nl/