Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Hotel Den Bosch? Dit is het ideale hotel voor jou!

Ben je opzoek naar een hotel Den Bosch voor een heerlijk weekendje weg én in de prachtige omgeving van Noord-Brabant? Dan ben je hier op het juiste adres. Ja hoor, wij zijn ernaartoe gegaan en zijn he-le-maal weg van dit prachtige en karakteristieke hotel: De Ruwenberg. Dit hotel ligt niet alleen in een prachtige rijkgroene omgeving, maar heeft ook een historische achtergrond. Uniek om een rustig weekendje uit te zijn en je batterijtje weer volledig op te laden, maar ook om een succesvolle zakelijke vergadering te hebben of zakelijk event te organiseren. Een ding is zeker: bij hotel (en conferentiecentrum) De Ruwenberg kan het allemaal! 

Landgoed De Ruwenberg

Iets wat ons direct opvalt bij aankomst op het landgoed, is dat het hotel Den Bosch(De Ruwenberg) erg goed bereikbaar is. Je kunt er zo de snelweg af en op, maar ook met het openbaar vervoer is het landgoed zeer goed bereikbaar. Er stopt zelfs een bus bij bushalte De Ruwenberg. Heb je buitenlandse klanten? Dan is dit ideaal. Verder is het ook niet heel ver reizen vanaf verschillende vliegvelden. Schiphol Amsterdam is er dichtbij (in ongeveer een uurtje reizen), Brussel Airport en natuurlijk Eindhoven Airport zijn ook heel erg dichtbij. Vooral de laatste. De Ruwenberg wordt namelijk ook wel ‘’conferentiecentrum Eindhoven’’ of ‘’conferentiehotel Eindhoven’’ genoemd, want het ligt namelijk tamelijk dichtbij Eindhoven. Ide-aal dus!

Bij aankomst op hotel De Ruwenberg zelf worden we hartelijk verwelkomt. Misschien typisch Brabants, maar zeker extra de moeite waard om hierheen te komen. Het personeel is erg vriendelijk en wat je nog niet weet is dat je door een middeleeuwse poort/deur loopt. Deze is prachtig intact gebleven en onderhouden. Iets wat meteen al authenticiteit uitstraalt en sfeer geeft. De kamers zijn daarentegen weer vrij modern en van alle gemakken voorzien. We worden er meteen op gewezen dat we heerlijk gebruik kunnen maken van het zwembad. Ons betreft helemaal goed! Het landgoed zelf is niets minder waar dan gezegd wordt: prachtig groen en het straalt ultieme rust uit. Perfect voor als je eventjes een weekendje bij wilt komen van alle hectiek thuis.

Een weekendje weg in Noord-Brabant

Noord-Brabant (ofwel: Brabant) is ontzettend geschikt voor weekendjes weg. Hoewel je heerlijk bourgondisch kunt genieten van alle lekkernijen, lokaal of niet, die deze plaats jou biedt. Je kunt hier ook enorm genieten van de prachtige natuur en ontzettend tot rust komen. Dat betekent niet dat het gaat vervelen. Als je het namelijk zelf wil, dan is er meer dan genoeg te doen hier. Denk aan welness faciliteiten in het hotel zelf. Denk aan shoppen in de stad of een leuke stadstoer doen. Brabant biedt verder de aller gezelligste restaurants en cafés voor een fantastische lunch, waanzinnige borrel of een heerlijk avondje uit. Ben je meer van de sportieve activiteiten? Het is ook zeker mogelijk om prachtige fietsroutes te volgen.

Aldus, wij zijn van mening dat hotel De Ruwenberg hét ideale hotel is voor iedereen!