Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Het geheim van goede Koffie

Wat is het geheim van de heerlijke koffie van de Koffiecupster? Waarom worden de liefhebbers zo aangetrokken door de diversiteit in het assortiment? De slogan van het bedrijf zegt het al; “Happiness in a cup”. Waar die happiness vandaan komt is niet verborgen gebleven, Italië het land van de grote koffiemerken is de bron.

Koffiecupster richt zicht op de koffieliefhebber en heeft voor hun allerlei soorten koffie in petto. Van koffiecups, koffiepads, koffiebonen tot gemalen koffie aan toe. Alles wordt aangeboden op website van Koffiecupster

Doordat grote merken zoals, Illy, Lavazza, Nespresso en Nescafe Dolce Gusto de afgelopen decennia zijn bezig geweest met de innovatie van zowel merk als product, is het mogelijk om tegenwoordig ook thuis een overheerlijke espresso te maken met behulp van een koffiemachine.

Het geheim zit hem volgens de Koffiecupsters niet in kopjes, maar in de voedselindustrie. In het specifiek wordt hiermee de selectie van grondstoffen bedoeld. Er is een zorgvuldig onderzoek geweest naar de beste fabrikanten. Deze fabrikanten moeten de allerlekkerste koffiemelanges maken om zo te voldoen aan de eisen van de koffieliefhebbers.

Het blijft niet alleen bij de heerlijke smaak. De combinatie met een goedkope prijs maakt het assortiment van Koffiecupster tot een geheel. Lage prijzen en uitstekende koffie, wat een combinatie! De prijs van het assortiment en de levering direct aan huis maken het concept van Koffiecupster tot een succes.

Vanaf 20 cent kunt u al een koffiecup kopen, in totaal zijn er ook meer dan 30 smaken waaruit u kunt kiezen. Daarnaast kunt u bij een bestelling voor 20:00 verwachten dat het dezelfde dag wordt verzonden. De klantgeschikte website maakt het extra gemakkelijk voor de klant om te kiezen uit het enorme assortiment. Daarnaast houdt Koffiecupster ook een blog bij om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en trends van de koffiespecialist!

 

 

Bezoek de link en verkrijg meer info : http://www.koffiecupster.nl