Hostingplaneet
Image default
Bedrijven

Dezelfde schoen, maar dan anders

Voor veel mensen is shoppen een favoriete bezigheid. Vooral vrouwen houden er van, maar er zijn ook ontelbaar veel mannen die enorm blij worden van een middagje nieuwe kleding scoren. Het nadeel van deze activiteit is, dat wanneer je het te veel doet, dat het ongekend veel geld kost. Schoenen en kleding zijn nou eenmaal niet goedkoop.

Daarnaast is het ook niet milieubewust om constant nieuwe kleding te kopen, en je oude kleding in de prullenbak te gooien. Om kleding te maken worden grondstoffen gebruikt die niet onuitputbaar zijn, wat betekent dat het ooit een keer op zal zijn. Je zult er dus goed aan doen om bepaalde kledingstukken wat vaker te dragen, of desnoods een tweede leven te geven. Dit kun je doen door je kleding bijvoorbeeld aan je jongere familie te geven, zo worden er minder kledingstukken weggegooid. Een andere manier om kleding her te gebruiken, is door het kleuren van de kleding met een speciale verfsoort. Vooral voor lederen- en suède schoenen is dit een goed idee. Met behulp van speciale suede verf kun je suède schoenen een nieuwe look geven. Wanneer de verf is aangebracht en goed is gedroogd zal de schoen er weer als nieuw uitzien! Het is niet ingewikkeld om suède schoenen verven, wanneer je je goed inleest is het een fluitje van een cent. Er zijn enorm veel instructievideo’s te vinden op het internet om je hiermee op weg te helpen.

Wanneer je er voor kiest om je schoenen een ander likje verf te geven, bespaar je op de kosten. Ook is het een stuk beter qua duurzaamheid, omdat er geen nieuwe vraag naar schoenen komt vanaf jou. Hiermee ben je dus ook nog eens verantwoord bezig! Zo sla je twee vliegen in één klap, fantastisch toch?

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.leerverfshop.nl/