Hostingplaneet
Image default
Auto’s en Motoren

Toyota occasions: van miniklasse auto’s tot SUV’s

Zo zoek je intensief naar accessoires voor een roadtrip en zo zoek je ineens een geschikte auto tussen de Toyota occasions. Het leven is soms buitengewoon onvoorspelbaar. Op een auto blog zocht je naar materialen voor een roadtrip toen je ineens stuitte op een artikel over Toyota en over Toyota occasions in het bijzonder. Je interesse was vervolgens dermate gewekt dat jij je tegenwoordig voortbeweegt in een prachtige Toyota. Niet nieuw weliswaar, maar wel zeer solide en mooi.

Toyota is een van de grootste autofabrikanten ter wereld

toyota is een grootheid in de autowereld en behoort tot de drie grootste autofabrikanten ter wereld. Elk jaar worden liefst negen miljoen auto’s geproduceerd. Behalve de eigen modellen van Toyota heeft de gigant ook nog eens de merken Lexus, Daihatsu, Scion en Hino onder zijn hoede. Als je zoekt naar Toyota occasions dan stuit je vaak op de bekende modellen als de Auris, de Aygo, Avensis, Corolla, Prius, RAV4, Yaris en Supra. Stuk voor stuk technisch uitstekende auto’s die gemaakt zijn om er lang in te kunnen rijden.

Met name de Aygo en de Yaris zijn zeer populaire modellen van Toyota

Een van de meest populaire modellen van Toyota is de Aygo, de bekende auto die tot de minklasse behoort. De Aygo is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: de Access, de Comfort en de Dynamic Blue. Heel interessant is en blijft toch ook de Toyota Yaris, een wat toch wel zeer complete hatchback genoemd mag worden. Deze Yaris is de opvolger van de ook al erg succesvolle en legendarische Toyota Starlet. De Yaris is er in een drie- en vijfdeurs uitvoering en is ook prijstechnisch zeer interessant, zeker ook als je kijkt naar de gebruikte uitvoeringen van de Toyota Yaris. En zo blijken de meeste Toyota occasions gunstig geprijsd en krijg je veel auto voor relatief weinig geld.