Hostingplaneet
Image default
Auto’s en Motoren

Meer en meer pakketjes

Het bezorgen van pakketjes neemt de afgelopen jaren alleen maar toe. Steeds meer mensen kopen producten online. Daarnaast is het natuurlijk ook zo steeds meer mensen meer online gaan kopen. De coronapandemie geeft hier nog een extra zetje aan. Zo zie je dat mensen nu ook levensmiddelen en voeding online gaan inkopen. Dit gebeurd ook door ouderen die eerst eigenlijk nog niet heel erg actief waren in deze online wereld. Dit kom doordat ouderen er nu voor kiezen om liever niet naar de supermarkt te gaan waar ze mogelijk besmet worden met het virus. Ze laten hun boodschappen bestellen door familie of vrienden. Het is natuurlijk ook best mogelijk dat ze het zelf doen. Dit in combinatie met de flinke groei die bedrijven als Bol.com en Coolblue zien in het aantal orders zorgt ervoor dat de postsorteercentra het maar druk hebben.

Winter is coming!

Met de winter opkomst en de daaraan gekoppelde feestdagen natuurlijk kan het zomaar gebeuren dat er een chaos ontstaat. Mensen moeten thuisblijven en kiezen ervoor om even liever niet naar de winkel te gaan. Zo zien ze bijvoorbeeld dat het speelgoed voor de kinderen en natuurlijk de gaming-producten online worden besteld. De bergen van pakketjes zullen zich gaan opstapelen zoals in het begin van de coronapandemie. Om deze bergen aan pakketjes te voorkomen maken verschillende bedrijven nu al reclame met het feit dat mensen de dingen voor de feestdagen nu ook alvast kunnen kopen. Dit geldt overigens ook voor de gewone winkels want daarin wilt men ook een piek van mensen voorkomen. Als we dan weer kijken naar de internetbedrijven zien we dat ze zelf ook in de knoei komen als ze te veel gaan verkopen. Zo zie je bijvoorbeeld dat bedrijven de bedrijven hun vandaag besteld morgen in huis garantie niet meer altijd kunnen geven. In het begin van de coronacrisis kwamen sommige pakketjes pas namelijk een week na de bestelling aan. Terwijl in een normale situatie dit gewoon de dag erna geleverd zou kunnen worden.

Tijdelijke oplossing

De oplossing voor de pakketbezorgbedrijven is dat zij meer tijdelijke mensen aannemen om deze klappen op te kunnen vangen. Daarnaast zullen zij ook meer bestelbus huren om deze toegenomen vraag te beantwoorden. De komende periode zul je dus steeds meer gehuurde bestelbussen zien rondrijden.

https://autoverhuurdemulder.nl/bestelbus-huren/