Hostingplaneet
Image default
Financieel

Kopen Met Debit Cards – De Beste Manier om Iets te Kopen Met Munten

Als u wilt om dingen te kopen met uw betaalpas of creditcard, je moet weten hoe om te kopen met Bitwage. Dit is vergelijkbaar met de manier om voor items te betalen met contant geld. Er is ook een beetje een leercurve. Je moet leren hoe je op enter en gebruik de gegevens voor uw account in het systeem, dat is net als het instellen van een andere online payment processor. Maar zodra je het onder de knie te krijgen, zult u in staat zijn om te kopen met uw bankpas, uw creditcard en zelfs uw PayPal account.

  

Wanneer u online winkelen, is het een goed idee gebruik te maken van een grote kaart zoals Mastercard of Visa, want ze hebben veel meer betaalmethoden dan hun kleinere concurrenten. Deze bedrijven geven u veel meer flexibiliteit en vrijheid in de manier waarop u betalen voor uw aankopen. Een bankrekening is handig, maar veel mensen graag gebruik van hun kaarten voor de grotere aankopen. Dit is de reden waarom ze zijn wint aan populariteit door de jaren heen.

 

U kunt uw Bitwage account in slechts een paar minuten. U hoeft niet om een rekening te openen. U krijgt een speciale credit card heeft uw eigen vermogen gestort op. Wanneer je iets wilt kopen, alles wat je doen is ga naar de Bitwage website, voer de hoeveelheid geld die u wilt overbrengen naar uw begunstigde account en meld afronden van de verkoop. U kunt vervolgens print de bon zodat u kunt nemen het met je.

Als u niet wilt om uw kaart te gebruiken voor deze aankoop, kunt u nog steeds gebruik maken van uw bankpas om de financiering van de verkoop.

 

Je kunt niet alles kopen wat met uw Bitwage account met behulp van uw reguliere creditcard. Alleen de ATM-kaart is toegestaan. Dit is omdat Bitwage is niet een bank, en als je gebruik maakt van een gewone kaart, die het bedrijf zou kunnen uitschakelen van uw account naar beneden voor het witwassen van geld. Omdat van deze, alleen degenen die zijn verbonden met het bedrijf zelf kunnen verwerken van betalingen met behulp van fondsen van uw rekening.

 

Kosten zijn vrij laag is voor alle transacties. Het kost circa 0,35 procent te kopen van $10 dollar bill.

Kosten zijn aanzienlijk lager als u meer betalen dan een factuur op tijd. Bovendien, niemand zal weten dat u uw creditcard te financieren deze transactie. Dit komt omdat het gebeurt allemaal online. Uw kopers hoeven niet te weten dat je de financiering van dit kopen.

 

Bitcoins is vergelijkbaar met Pay Pal in een heleboel manieren, maar het is anders op een andere manier: de site brengt geen kosten aan het verzenden van geld naar een Kopen Met een Pinpas. Ze hebben geïntegreerde deze functie jaar geleden wanneer begint en nog niet had om het te integreren met andere diensten, zoals zakelijke rekeningen en creditcards nog niet. Je bijna alles kunt kopen met Bitcoins, en er is geen noodzaak om het gebruik van uw eigen bank te betalen. Deze twee factoren maken Bitcoins om te betalen met ideal modus voor de meeste toepassingen.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester