Hostingplaneet
Image default
Aanbiedingen

Douchekop kopen? Hier wat tips.

 

Verschillende douchekoppen

 

Wil je een douchekop kopen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Hier lees je wat de verschillende soorten douches er zijn, hun voor- en nadelen en hopelijk kun je inschatten welke douche voor jou het beste is.

 

Standaard douchekop

 

De meest voorkomende douche is degene voor wandmontage. Dit is een redelijk goedkope optie, niet alleen omdat het goedkoop is, gemakkelijk te onderhouden, maar ook vanwege de beschikbaarheid van de onderdelen en de verminderde kans dat het niet werkt.

 

Het vermindert het gedoe van onderhoud, en je kunt er ook een online kopen. Als je op zoek bent naar een meer luxueuze ervaring, kies er dan een met multi-functie, waarmee het patroon van de waterstraal naar wens kan worden gewijzigd.

 

De douche voor wandmontage is maximaal 12 cm groot. Hoewel je de richting van de straal kunt veranderen, kun je de hoogte van de douche zelf helaas niet aanpassen, omdat hij aan de muur is bevestigd.

 

 

Regendouche

 

Om jezelf elke dag een speciale traktatie te geven, kun je een waterval douche installeren die aan de muur of aan het plafond kan worden bevestigd. De grootte varieert over het algemeen van 15 cm tot 30 cm.

 

Hij kan aan het plafond worden gemonteerd, op voorwaarde dat er leidingen door het plafond lopen, als dit niet het geval is, kun je een hoofddouchearm gebruiken.

 

De arm strekt zich uit van 30 tot 40 cm, wat zelfs de lengte van de eigenlijke douche kan verlengen. Je kunt vaak kiezen uit een geconcentreerde straal of een multifunctionele straal voor een luxueuze douche-ervaring.

 

hand douchekop

 

 

Ben je het beu om de douche te verstellen om alle sporen van shampoo of douchegel weg te wassen?

 

Probeer dan een handdouchekop, want die is flexibeler, gebruiksvriendelijker en niet al te duur. Hij is ook erg handig als je je kinderen in bad moet doen of uw huisdieren moet wassen. Ze worden meestal geleverd met een muurbevestiging en een flexibele slang van kunststof of metaal.

 

Hopelijk kun je nu een weloverwogen keuze maken bij het douchekop kopen.

 

https://www.baderie.nl/producten/douches