Hostingplaneet
Image default
Horeca

Chocomel

Chocomel 

Iedereen kent het wel, Chocomel. Een bekende chocolademelk die zowel heerlijk koel als warm kan worden gedronken. Niets is lekkerder dan een heerlijke mok warme chocolademelk met slagroom na een lange en koude boswandeling of om even op te warmen in een gezellig restaurant tijdens een dagje weg. De Chocomel van Nutricia is al meer dan 75 jaar de favoriet van de Nederlandse consument. Zo heeft het als slogan ‘De enige èchte’. 

Geschiedenis 

Het merk Chocomel werd in 1932 geïntroduceerd door Martien Breij. Na de tweede wereldoorlog werd dit merk verkocht aan Nutricia en vanaf toen werd het merk steeds groter. De productie van Chocomel werd weer opnieuw gestart en kwam in de jaren vijftig ook in de winkels te liggen. Toen nog met de slogan ‘Chocomel, dat proef je wel’. Door de jaren heen is het logo steeds een beetje veranderd om bij de tijd te blijven. Zo was het bekende logo van de hand van het glas chocolademelk voor 1981 nog een linkerhand. Dit is echter aangepast naar de rechterhand omdat een linkerhand in de Arabische landen namelijk als onrein wordt beschouwd. 

Door de jaren heen is Chocomel steeds groter geworden en de bekende gele pakken waren niet meer weg te denken voor de consument. De slogan is veranderd naar ‘De enige èchte’ en het merk is intussen van Friesland Campina. 

Verschillende soorten

Door de jaren heen heeft Chocomel steeds meer nieuwe producten ontwikkeld. Zo kun je in de winkel nu de volgende producten vinden:

  • Original 

  • Vers

  • 0% suiker toegevoegd

  • Vers 0% suiker toegevoegd

  • Halfvol 

  • Dark, gemaakt van pure chocolade

 

Naast verschillende soorten zijn er ook veel verschillende groottes verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen een bijpassende optie. Zo zijn er voor restaurants bijvoorbeeld handige flesjes en blikjes verkrijgbaar, voor de reizigers kleine meeneem flesjes en voor grote gezinnen het grote 1,5 liter voordeelpak.Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.horecagoedkoop.nl/frisdrank/soorten/chocomel