Hostingplaneet
Image default
Horeca

Italiaanse catering in Enschede

Bent op zoek naar een heerlijk Italiaanse catering in Enschede? Zoek dan niet verder, want bij ons zit u gebakken. Houdt u van heerlijk eten en de Italiaanse smaken? Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse catering.  Van complete maaltijden zoals pasta’s, pizza tot borrelplanken met diverse vleeswaren en kazen, Bj ons kunt u terecht voor de heerlijkste Italiaanse catering.

Van alle markten thuis

Zoals gezegd verzorgen wij diverse vormen van catering en zijn we gespecialiseerd in Italiaanse catering. Wij kunnen catering bij u op locatie regelen of op elke gewenste locatie die u wilt. Bij catering Enschede kunt u kiezen voor diverse dingen, van heerlijke pasta, pizza’s tot lasagne, risotto of een Italiaanse ovenschotel. We houden rekening met glutenvrij eten of met andere allergieën. Ook kun je kiezen voor een vegetarisch menu. Van catering op een receptie, bruiloft of feest tot een zakelijk evenement, catering Enschede staat graag voor je klaar.  Op basis van wat jij voor evenement hebt en de wensen creëren wij een catering op maat, in Italiaanse smaken.

Buffetvorm catering

Naast het cateren van hapjes of vaste menu’s bieden wij ook nog Italiaanse catering in de vorm van aan buffet aan. Ideaal voor een feestje. Catering Enschede heeft meerdere buffetten in verschillende Italiaanse thema’s. Elk buffet is weer anders met andere gerechten en andere stijl van presenteren. Met onze creativiteit proberen we de gasten altijd weer te verrassen. Een buffet van catering Enschede is ook geschikt voor een bruiloft,  bedrijfsfeest of ander groot feest met veel gasten. Met een buffet zit er altijd wel iets bij wat iemand lust. Ook nu wordt weer rekening gehouden met allergieën of diëten. Dast is voor ons geen moeite, catering Enschede voldoet graag aan jouw wensen. Catering Enschede is dus een goede partner voor buffetten en andere vormen van Italiaanse catering.