Hostingplaneet
Image default
Tuin en buitenleven

Voor uw droomtuin: Hovenier Haaksbergen

 

Iedereen met een tuin wil het graag, een droomtuin, en dat kan gerealiseerd worden door de Hovenier uit Haaksbergen. De Hovenier uit Haaksbergen kan elke tuin veranderen in uw droomtuin. Of het nou een klein tuintje met bordertje is of een grote lap grond, het maakt niet uit. De Hovenier uit Haaksbergen gaat met u om tafel en bespreekt wat u graag wil. Of, als u echt geen idee heeft, dan komen er voorbeelden op tafel van tuinen die de Hovenier uit Haaksbergen al onder handen heeft genomen. Als daar niks bij zit wat u mooi vindt, of wat u aanspreekt, dan nog zijn er voorbeelden te over van tuinen die u wel mooi vindt. Er is ook zoveel keuze!

Boek met voorbeelden

Het mooiste zou zijn als u al enig idee heeft wat u wilt. Heeft u kinderen, dan moet er misschien ruimte voor hen gecreëerd worden. Of, als u van vissen houdt, een vijver met vissen. Of een onderhoudsarme tuin, zonder gras. De japanse tuinen zijn ook erg populair, en daar kan de Hovenier uit Haaksbergeen u ook vanzelfsprekend goed in adviseren. Een Japanse tuin is een echte sfeertuin, waar een zekere rust van uitgaat, maar niet echt geschikt voor kleine kinderen die er met hun fietsjes en stepjes doorheen willen razen. U unt ook kiezen voor een Afrikaanse of Zuid-Amerikaanse sfeer, of Italiaans of Spaans. Met bestrating en aardewerken potten kunt u al heel veel bereiken. Het budget is geheel aan u natuurlijk, beestrating is vaak een wat duurder onderdeel van de tuin.

Maar u kunt ook allerlei adviezen krijgn over beplanting, welke kleuren, en in welke tijd van het jaar ze bloeien. Of ze in de zon of in de schaduw moeten staan. Een goede hovenier weet alles van beplanting af, niet alleen planten en bloemen, struiken, maar ook van bomen weet hij alles.