Hostingplaneet
Image default
Aanbiedingen

Tussenvloeren: de ideale oplossing voor ruimtetekort

Tussenvloeren: de ideale oplossing voor ruimtetekort

Jouw bedrijf groeit erg snel, wat natuurlijk hartstikke fijn is. Maar, door deze snelle groei loop je waarschijnlijk ook snel tegen problemen op waar je misschien voorheen geen rekening mee had gehouden. Een voorbeeld daarvan is ruimtetekort: een erg irritant probleem, wat de verdere groei van jouw bedrijf kan beperken. In deze blog willen wij je introduceren aan tussenvloeren: in onze ogen de ideale oplossing voor ruimtetekort. Lees snel verder! 

Wat zijn tussenvloeren?

Tussenvloeren zijn vloeren die jij kan aanbrengen tussen twee bestaande etages, waardoor je als het ware een extra verdieping creëert in jouw bedrijfspand. Dit is enorm handig om ruimtetekort tegen te gaan, omdat je een nieuwe ruimte creëert waar jij spullen in kan opslaan. Tussenvloeren kunnen voor veel meer problemen een goede oplossing zijn, aangezien ze erg multifunctioneel zijn. Daarnaast zijn tussenvloeren voor elk bedrijf een goede oplossing, omdat ze op maat worden gemaakt. Zo passen ze in vrijwel elk bedrijfspand, en hoeven ze niet op te vallen. 

Geleverd als bouwpakket

Het installeren van een tussenvloer, kan een leuke taak zijn voor één, of meerdere van jouw werknemers. Tussenvloeren worden namelijk als bouwpakket geleverd, met duidelijke instructies, waardoor je ze zelf gemakkelijk in elkaar kan zetten. Het feit dat tussenvloeren als bouwpakket geleverd worden is ideaal als jij een tussenvloer koopt vanwege seizoensdrukte, want het geeft jou ook de mogelijkheid om deze tussenvloer gemakkelijk af te bouwen. Zo hoeft buiten het drukteseizoen niet in de weg te staan. Tussenvloeren zijn ook makkelijk uit te breiden, door het feit dat ze als bouwpakket geleverd worden. Groeit jouw bedrijf nog zo hard door dat je niet meer genoeg aan deze ene tussenvloer hebt? Maak je geen zorgen! Je kan gemakkelijk een extra deel eraan toevoegen.

Ben jij bang dat de installatie van de tussenvloer niet juist wordt uitgevoerd als je dit zelf moet doen? Bij jouw bestelling kan je ook aangeven dat je hier graag monteurs bij krijgt. Zij zullen de tussenvloer graag voor jou in elkaar zetten.

Nolte Mezzanine

Ben jij geïnteresseerd in een tussenvloer, of zou jij hier graag nog meer over weten? Neem eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine. Deze staat vol met vloerconstructies, waaronder de tussenvloer. Wil jij met een vakman overleggen wat er voor jouw pand zoal mogelijk is? De specialisten van Nolte Mezzanine zullen je hier graag mee helpen!