Hostingplaneet
Image default
Dienstverlening

Nomofobie

Nomofobie is een term die steeds vaker in de psychologie wereld opduikt. Het staat voor No Mobile phobia en dat komt weer neer op de angst om niet bereikbaar te zijn op je telefoon. Het Nederlandse volk is steeds afhankelijker van zijn smartphone, inmiddels heeft 4 op de 5 Nederlanders een smartphone in bezit. Dit hoeft nog niet te betekenen dat je gelijk een nomofoob bent, die kan je herkennen aan de volgende punten:

  • Hij heeft een waterdichte telefoon zodat hij ook onder de douche zijn instagramfeed kan checken.
  • Hij wil altijd in de buurt van een stopcontact zijn zodat hij zeker weet dat hij kan opladen, mocht het nodig zijn.
  • Hij checkt om de haverklap zijn telefoon of er nieuwe berichten, kattenfoto’s of selfies zijn binnengekomen.
  • Hij denkt constant dat zijn telefoon afgaat en voelt hem ook trillen als die op stil staat (fantoomringtones).
  • Hij kijkt gemiddeld meer dan 200 keer op een dag op zijn telefoon.

Gelukkig erkennen steeds meer artsen de ernst van deze aandoening, het is immers een enorme belemmering in het dagelijks leven. Echt sociaal contact valt weg en men gaat leven in een digitale wereld. Offline wordt deze persoon meer een zombie en heeft ook geen benul wat er in zijn omgeving gebeurt tenzij het gepost wordt op social media.

Uiteraard is het voor sommige mensen wel een vereiste om veel bereikbaar te zijn. Een mooi voorbeeld zijn zakelijke gebruikers, stel een belangrijke klant belt net als jij in een vergadering zit, je wilt ook niet de belangrijke punten missen. Bizziphone heeft een geweldige oplossing bedacht zodat jij je geen zorgen over ontevreden klanten hoeft te maken. Door middel van een antwoordservice staat een medewerker van het callcenter jouw klanten vriendelijk en professioneel te woord. Ze zijn getraind om antwoord te geven op veel gestelde vragen of kunnen afspraken voor je inplannen, daarnaast is het ook altijd mogelijk om te zorgen dat alleen een boodschap wordt aangenomen. Een antwoordservice kan je zien als een slim en persoonlijk antwoord apparaat.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.bizziphone.com