Hostingplaneet
Image default
Vakantie

Maak een rondreis door Namibië langs de hoogtepunten van uw bucketlist

Heeft u een op maat gemaakte rondreis door Namibië geboekt? Dan heeft u tijdens al het uitzoekwerk gemerkt dat het land in het teken staat van contrast, afwisseling en prachtige landschappen. U komt langs verschillende hoogtepunten van het land, die gegarandeerd op uw bucketlist staan. Weet u al waar u naartoe wilt? Of heeft u geen idee? Bij Oryx Travel wordt uw rondreis door Namibië, of langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, samengesteld aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring. Slaapt u in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u kennismaken met de San-bevolking of wilt u op zoek naar de bijzondere woestijndieren? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Een roadtrip langs de welbekende Tuinroute is een uitstekende manier om Zuid-Afrika op eigen houtje te ontdekken. De kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is plusminus 700 kilometer lang. U rijdt langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Uw droomreis op maat boekt u bij Oryx Travel.

Ervaar de veelzijdigheid van Afrika tijdens een rondreis door Namibië

Heeft u altijd al het prachtige Afrika willen ontdekken? En zoekt u een touroperator die uw reis van begin tot eind samenstelt? Boek dan uw rondreis door Namibië bij Oryx Travel. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring samengesteld. Het is immers úw reis. Tijdens de rondreis ervaart u de veelzijdigheid van het land: van uitgestrekte woestijnen tot een overnachting in een luxe lodge en van een ontmoeting met de eerste inwoners van Namibië tot machtige watervallen. Bij Oryx Travel boekt u ook reizen naar andere landen in Afrika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?