Hostingplaneet
Image default
Dienstverlening

Kom snel in contact met Zalando of Otto

Sta je op het punt te bellen met Zalando maar kun je het telefoonnummer nergens vinden? Wij brengen je snel en gemakkelijk in contact met de klantenservice. Je hoeft enkel te bellen met  0900-1850. De dames en heren van de Zalando klantenservice zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur. Zaterdag en zondag kun je bellen tussen 10:00 en 18:00 uur.

Wellicht vind je het makkelijker om een email te sturen maar voor direct resultaat is het handiger als je iemand aan de lijn hebt. De medewerkers kunnen je te woord staan als je vragen hebt over bestellingen, aanbiedingen en bezorgtijden. Zalando is een relatief jong bedrijf. Robert Gentz en David Schneider startten Zalando in 2008. De groei die de webshop heeft doorgemaakt is ongekend. Landen waar de firma goed aan de weg timmert zijn Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en natuurlijk Nederland. Als je actief bent op sociale media, is Zalando ook uitstekend te bereiken. Van Facebook tot Twitter en van Instagram tot Pinterest. Maar persoonlijk contact is het beste, dus bellen maar!

Iets retourneren bij Otto? Bel de klantenservice via 0900-1850.

Het telefoonnummer van Otto kun je maar beter bij de hand hebben als je klant bent bij dit bedrijf. Helemaal als je snel een antwoord op je vraag nodig hebt. Bellen via 0900-1850 is wellicht de meest handige manier. We verbinden je direct door met Otto. Otto geldt als grote speler in de wereld van homeshopping. Klanten wonen over de hele wereld en bestellen er de meest uiteenlopende artikelen. Tv’s en laptops, banken en vloerkleden, maar ook fietsen en skateboards. Om het al onze klanten naar de zin te maken, biedt Klantenservicetelefoon een bijzondere dienst aan. Je kunt online een rating achterlaten. Bijvoorbeeld over Otto. We horen graag van je wat je van Otto en de service van de webshop vindt. Op die manier help je anderen aan belangrijke info. En wil jij weten wat ervaringen bij bijvoorbeeld Esprit zijn? Dat en meer lees je op Klantenservicetelefoon.nl.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.klantenservicetelefoon.nl/