Hostingplaneet
Image default
Dienstverlening

Jaarrekening Excel sbr

Een jaarrekening opstellen met welke software doen jullie het? De meeste bedrijven maken gebruik van Excel voor het opstellen van de jaarrekening. Voor sommige bedrijven die hun jaarrekening in Excel opstellen gaat er wel iets veranderen. Ze moeten namelijk de jaarrekening in sbr aanleveren.

Het gebruik van sbr bespaart instanties namelijk veel tijd. Ze kunnen met sbr makkelijker gegevens inzien en behandelen. Als er om sbr rapport wordt gevraagd zal een andere soort bestand als Excel bijvoorbeeld dan ook niet geaccepteerd worden.

De bedrijven die hun jaarrekening in Excel hebben opgesteld kunnen gebruik maken van jaarrekening Excel sbr. Met jaarrekening Excel sbr kunnen de jaarrekeningen die in Excel zijn gemaakt naar een sbr bestand worden omgezet. Zo is het mogelijk om met jaarrekening Excel sbr met een paar klikken een sbr bestand te maken.

Zo kunnen de bedrijven gewoon gebruik blijven maken van Excel. Het kost vaak ook te veel geld om over te stappen op een nieuwe systeem. Zo is jaarrekening Excel sbr de ideale oplossing. Vooral omdat het aanleveren van sbr rapporten steeds vaker verplicht word. Op de lange termijn is het natuurlijk wel verstandig om ook sbr software te gaan gebruiken voor het opstellen van financiële rapporten.

Bezoek de link en verkrijg meer info :